dokumetnty do szkoły średniej

Temat przeniesiony do archwium.
witajcie!!! :) od przyszłego roku szkolnego idę do szkoły w Niemczech.. i teraz rodzi się moje pytanie : Czy wiecie jakie papiery potrzebuję do przyjęcia do szkoły, jakie dokumenty muszę przetłumaczyć ??? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Edyta :D
znowu ty? Nieee!
znowu ja??? czy my się już kiedyś spotkaliśmy ?
Nie pamiętasz już? W twoim wieku? Setki razy. w naszej forumowej wyszukiwarce.
nie, niestety nie pamiętam. Znasz odp. na moje pytanie?
przcż ci dałem już odp.
wydaje mi się, że zaszła jakaś pomyłka. Dawałeś odp. w podobnym temacie ale w poprzednim poście.
a skąd wiesz?
sprawdzałam, bo próbuję wyjaśnić tą sytuacje i najwyraźniej widać, że się pomyliłeś co do mnie.
na pewno się nie pomyliłem, bo nieodpowiadasz na moje pytania. Aetsch.petsch...
Witam koleżanke ;) Widze u Ciebie decyzja juz podjęta ;p Gratuluje i podziwiam ;p
Cześć Edyta!
Koniecznie przetłumacz ostatnie świadectwo szkolne i ostatnie świadectwo ukończenia szkoły!
Poza tym lepiej miec w komplecie wszystkie swiadectwa. No i pare innych papierkow tzn. jakis Twoj dowod, czy meldunek...
Pozdrawiam i powodzenia :) ja tez to niecały rok temu przezywalam ;)
Pa
justynka13579 z chęcią bym z Tobą pogadała chwilę na gg. 36398447 < --- to jest mój numer. odezwij się jak będziesz miała czas :D pozdrawiam
justynka13579 mój numer [gg] ....mogłabys sie do mnie odezwac bo tez mam pare pytan? bede wdzieczna ;) Pozdrawiam
justynka13579 ja tez podaje swój numer gg. Jeśli bedziesz miała chwilke odezwij sie. 18956283 :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego