wakacje 2012

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich.
Chciałam prosic o pomoc, gdyz w tym roku w wakacje chciałąbym wyjechac na 3 tyg do Niemiec na kurs jezykowy. Niesety maxymalna cena jaka mogłabym dysponowac to 2500złoty (wliczajac nie tylko kurs ale wyzywienie i dojazd) czy znacie moze jakies oferty? Byliscie moze na kursie w zeszłym roku i mozecie cos polecic?
Z góry dzięki za info

ps. Prosze tylko nie odpowiadac ze mam sobie "wygooglowac", bo szukałam i przegladałam bardzo wiele ofert , jednak wszystkie wykraczają znacznie poza moje mozliwosci budzetowe..
ponawiam prosbe:)
Niestety,za takie pieniądze nic nie znajdziesz;<
Obudziła się wrocławianka?
o co Ci chodzi?
16 luty 2012 był niedawno prawda? Nikogo to już nie obchodzi!
no tak,ale skoro chodzi o wakacje 2012 to BARDZO MOŻLIWE, ze jest to nada aktualne! a nawet jak nie jest,to może ktoś w przyszłości będzie się zastanawiał i wejdzie tu i zobaczy.
no, faktycznie, to i masz rację. To w zasadzie dotyczy wszystkich tematów tutaj. Może ktoś wejdzie tu i zobaczy...
"Nie należy się z tym nie liczyć", jak mawiał generał Kiszczak.
edytowany przez irkamozna: 12 maj 2012
no bo, po to jest forum?
Właśnie po to. Aby mieć nadzieję, że jakiś dupek żołędny tu zabłądzi i coś durnego przeczyta.
ale nie rozumiem,po co sama siebie obrażasz.
A, co wogle rozumiesz?
nie wiem po co wdałam się w tę dyskusję. do pewnego poziomu nie powinno się zniżać. i poprawna polszczyzna nie zna takiego słowa jak 'wogle' :))))))))))))
A, co wogle wiesz poza tym?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie