Wybaczcie, ale ostatnimi czasy zacząłem się również leczyć u innego specjalisty. Mam opuchniętą nogę, i zakrzepicę w niej. Lekarze powiedzieli, że do końca życia będę brał tabletki p. zakrzepicowe i będę nosił ponczochę uciskową.
Niedawno zgłosiłem się za względami mojej cioci do lekarza medycyny chińskiej i twierdzi on, że mam zakrzepicę wywołaną rwą kulszową. Ma mnie wyleczyć w dwa tygodnie. Wtedy też zdecyduję co dalej, czy będę do Niemiec jechał czy nie. Dokumentacje medyczną mogę przetłumaczyć na miejscu u znajomego.
Dziękuję Halinko za oferowaną pomoc, na pewno zgłoszę się do Ciebie o pomoc jeżeli będę potrzebował i na pewno wynagrodzę Ci pomoc. Nie mówmy o wielkich bagatela kwotach, ale nie przystoi mi, żeby nieznajomy robił coś dla mnie za darmo.
A co do Pana MysteryMan. Wcale nie trzeba znać wielu specjalistycznych pojęć, wystarczy tylko niektóre tj zakrzepica, opuchnięcie nogi. Jeżeli ma Pan duzo pieniędzy to super, i wcale nie chcę Pana obrazić, ale niepotrzebnie broni Pan swojego honoru przeciwko Halince, kobieta chce pomóc, a Pan tylko udowodnić, że ma kasę. Dziekuję, będę w kontakcie, pozdrawiam :)