< wyjadę do niemiec >

Temat przeniesiony do archwium.
hej!Jestem Krzysiek mam 21 lat, ucze sie niemieckiego już 6 rok, pomimo tego moja znajomosc jest powiedzmy na poziomie średnim:) Byłem już 3 miesiace jako au-pair w Bawarii (nurnberg) i chcialbym wyjechac raz jeszcze, ale nie koniecznie jako au-pair. Mam stałą pracę, ale mam mozliwosc wzięcia dluzszego urlopu, wiec dlaczego nie skorzystac z okazji:)
Mogę pomóć w pracach domowych, ogrodowych:), zajmowac sie zwierzakami:)...Jesli zna ktos jakas osobe, lub rodfzinke, ktorta potzrebowała by młodego chłopaka do pomocy, dajcie znać. Jestem zainteresowany ofertami z Nuernberg i okolic.
[email]
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttt chlopak jako au pair ?:> hat spass gemacht ?:>
nie dziw sie tak, ja bylam au pair we Fr. 3 lata temu i przede mna w mojej rodzinie au pair byl wlasnie chlopak...niezle sobie radzil!
ich kenne viele männliche Au Pair. Leute hier ist voll langweilig:P
Dann tu was dagegen :-)

Könige haben die Pflicht, das gemeine Fußvolk bei Laune zu halten (oder war es andersrum?)
Ja wohl Mokotow
Lieber Volk der Deutschen Dekokratischen Republik, lass und feiern wie man`s das hier macht:D ja na dann alle hören eee 2Raumwohnung oder Mia oder etwas anderes:D
errata Liebes*
Ein Computer ist die Ansammlung aller Gemeinheiten, die Gott bei den Frauen nicht mehr unterbringen konnte.
Als Kind hat dir doch Deine Mutter ein Kotlett umgehängt, damit wenigstens der Hund mit dir spielt!
hejka! Ja tez szukam pracy na okres wakacyjny( np.jako kelnerka, au-pair, pomoc w kuchni)...Znam język niemiecki...Mam 20 lat i chcialaym podszkolić język!! Moj mail [email]
mam do Was sprawke....czy wie orientuje sie ktos moze jak możne czy w wieku 17 lat (18 dopiero w sierpniu:/) moge pojechac jako au pair do Niemiec....jesli tak to prosze o jakies namiary....nr telefonu czy e-mail do biura ktore nie ma wymaganych 18 lat...za pomoc z góry dziękuje...moje [gg]
szukam kogos do mnie na zastepstwo,rodzina super,odezwij sie do mnie,moj [email]
was ist : ja wohl ?? ich versteche nicht !! ;/
Temat przeniesiony do archwium.

»

Nauka języka