pociagiem do niemiec?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! czy ktos z was orientuje sie jak mozna taniej przejechac pociagiem ze szczecina do Niemiec np. do neubrandenburg? Bilet kupiony w kasie w Polsce kosztuje 80 zl, jest to dla mnie troche duzo. wiem ze istnieje mozliwosc jazdy za ta cene w kilka osob?
ale czy jest mozliwe jechac w pojedynke nieco taniej??? hmm bardzo prosze o odpowiedz jesli sie orientujecie
możesz jechąć ,,przez całe Niemcy za 29€" :) ale możesz się dowiedzieć o bilety grupowe. może być tanio jeżeli zamówisz bilety z wyprzedzeniem look to
http://www.bahn.de
pozdro ;)
Za 25 $ mozesz podrozowac po calej Branderburgii w 5 osob caly dzien :)
Ciekawa opcja bilety obowiazuje od 9 rano ( na dniach wprowadzaja od 6 rano) do 2-3 w nocy ( nie pamietam). Oprocz tego na terenie calej brandenburgi mozesz poruszac sie S-bahnami. Jakby jeszcze dorzucli metro to juz wogole bym byl w Berlinie co tydzien. :D
Dzieki wielkie ale moj problem polega na tym, ze nie mam towarzystwa, musze jechac sama wiec te 25 tez mnie specjalnie nie ratuje.. czy mozna kupic bilet w pociagu zaraz po wsiasciu w niego?
hej, tak ze dwa lata temu to sie jechalo do Kostrzynia i u Polaków kupowało bilet za 4 euro w jedna strone do berlina + opłata 2 euro tzw mostówka. ( wazna chyba jesli dobrze pamietam na 1 miesiac )
Czy to dalej tak funkcjonuje nie mam pojęcia. Tak, bilet mozesz kupic zaraz po wejsciu do pociągu.
Sory nie wczytałem sie, gdzie sie chcesz dostac moze to ( np. ) mnie zmyliło
bo jechnie ze Szczecina do Kostrzynia zeby sie dostać do Neubrandenburg bylobo zupelnie pozbawione sensu, no chyba ze lubisz wycieczki krajoznawcze
witam! czy ten bilet grupowy za 25E obowiązuje w kazdy dzień tygodnia? Ja wkrótce wybieram sie ze szczecina do niemiec, jade sama ale liczę ze spotkam jakichś ludzi na dworcu i uformuje sie grupa. A jezeli tak by sie nie stało, czy moge kupic bilet w pociągu? i czy mam to zrobic zaraz po wejściu do niego, czy czekać na kontrolę? pozdr.
hey, bilet 25 euro mozna kupic w poszczegolnych landach np.bayernie. on jest na caly bayern dla 5 osob.30 euro to schoenes wochenende ticket, tez na 5 osob.on jest na caqle niemcy.mozna tez kupic single ale tylko na poszczegolne landy, np. bayern 17euro. pamietaj, ze ten bilet za 30 eu, jest tylko w weekendy.zrob sobie kartke duza z napisem jaki masz bilet i podejda do ciebie leute i znajdziesz kogos jak chcesz jechac w 5. ja jade 17.09. z frankfurtu do monachium, jakby ktos chcual sie przylaczyc, tez szukqam 5 ludzi.
Temat przeniesiony do archwium.