mlody szuka pracy

Temat przeniesiony do archwium.
witam jestem mlodym ambitnym czlowiekiem ktory szuka pracy , nie mam pochodzenia, ale moze jakis kontrakt czy praca sezonowa jestem w ppełni dyspozycyjny, potrzebuje zarobic , tone w długach , nie moge znalesc normalnej pracy w Polsce pomozcie.
to zalezy ile masz lat co potrafisz robic i czy znasz niemiecki, nigdy nie podawaj ze toniesz w dlugach to jest uczciwe z twojej strony , jednak nie chetnie slyszane wsrod pracodawcow , taki nie budzi zaufania, lepiej juz podac ze potrzebuje pieniedzy na lekarstwa dla chorej...
... lub na wakacje w Tunezji
mam 32 lata, jestem dyspozycyjny, zadnej pracy sie nie boje , przedewszystkim jestem uczciwy i potrzebuje pomocy a ty w Polsce szkoda mowic tylko obiecuja,
Mam 24 lata, kończę właśnie studia geograficzne - specjalizacja: turystyka(obrona planowana na wrzesień), oprócz tego wykształcenie: technik informatyk. Szukam pracy w Berlinie na czas wakacji, znajomość niemieckiego - zupełne podstawy, angielski bardzo dobry. Jeżeli macie jakieś propozycje, rady bardzo proszę o kontakt: [email]
Witam,od miesiaca mieszkam w Niemczech(Dachau)i planuje zamieszkac w Monachium.Moze ktos posiada namiary na jakas prace,a moze ktos z Monachium chce wynajac pokoj.Prosze o kontakt.
Temat przeniesiony do archwium.