kto wyjeżdza do berlina jako au-pair?

Temat przeniesiony do archwium.
hello... już tak przedwstepnie chciałbym nawiązac znajomości z osobami chcącymi wyjechać do berlina od lipca na au-pair:)..zawsze jest dobrze później z kims sie spotkać przy piwku czy kawce i po prostu pogadać:)..to nie oferta matrymonialna;)))... jesteś zainteresowana/zainteresowany, daj cynka!:)
no ja staram sie o wyjazd na wakacje do Niemiec, ale nie wiem jeszcze czy akurat trafi mi sie Berlin....w formularzu zaznaczylam duze lub male miasto....ale za kilka tygodni powinnam juz wiedziec wszystko....
1863731--moj nr gygy, lub [email]
fajnie...kto jeszcze?:)
Hey! Tez sie wybieram! Ale do Hannoveru... troszke daleko.... pa
Hey! Tez sie wybieram! Ale do Hannoveru... troszke daleko.... pa
hej...
krisman...pisales juz o tym...pytales o to kilka ryzy, pisales do mnie na skrzynke tez. odpisywalam Ci,ale niestety nie chcialo mi wyslac do Ciebie wiadomosci. Nie wiem, kto wyjezdza do berlina,ale mam namiary na rodzinki, ktore szukaja operek w berlinie, jesli Cie to interesuje, to napisz mi maila: masz adres [email]
pozdrawiam
milunia82,jeżeli posiadasz namiary rodzin goszczących z Berlina i są Ci one zbedne,chętnie przyjmę. [email] z góry serdeczne dzięki !
ja tez sie pod tym podpisuje bo nie mam pewnosci czy dostane jakas oferte z agencji chociaz zapewniaja mnie ze tak....ale na wszelki wypadek jesli mozesz to tez mi [email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe