Wągrowiec - niemiecki - na wycieczke z młodzieżą

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukujemy osoby znającej język niemiecki, najlepiej z udokumentowaną umiejętnością języka (certyfikat,kurs itd.), która potrafi rozmawiać z młodzieżą. Pilne!
a mozna sie zapoznac z szczegolami oferty? ja mam 19 lat i zdane w tamtym roku ZMP na gut, wiec mysle ze moje umiejetnosci jezykowe sa na b. dobrym poziomie. bardzo prosze o informacje.
Mamy na jutro umówiona jedna dziewczynę, ale często potrzeba kogoś kto zna język niemiecki i może zostać tłumaczem na kilka dni, więc bede o Tobie pamiętać.Jutro odezwę się i napiszę czy ta oferta jest nadal aktualna. Pozdrawiam!
A można się dołączyć do wycieczki??? Ale nie jako tłumacz tylko jako ,,jadący,, Jedziecie do Niemiec na parę dni? Ja też chcę...;-)Zabierzecie mnie??? Pozdrawiam;-)
ja bym tez chciala sie do ciebie podlaczyc
co to jest Wągrowiec, to chyba nie jakas choroba? albo..
nie, to takie fajne miasteczko obok Piły ;)
Polecam to miejsce :-)
Jeśli oferta jest nadal aktualna, bardzo proszę o kontakt: [tel], lub e-mail: [email]

Jestem nauczycielka języka niemieckiego oraz tłumaczem, mam uprawnienia wychowawcy kolonijnego. 5 lat studiowałam takze w Niemczech. Jesli moja oferta jest dla Państwa interesująca, mogę w tempie natychmiastowym przesłać swoje CV oraz list motywacyjny.

Podzdrawiam

Ewa Chylińska
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa