Service Scheffczyk-Berlin-UWAGA NA NICH!!!

Temat przeniesiony do archwium.
uażajcie na tą agencje Au-pair. Jst to polska agencja w berlinie, na poczatku mowia, ze wszystko pieknie ladnie sie znajdzie a jak wplacicie kase to sami musicie sie do nich dobijac zeby wiedziec czy cos znaleźli...jednym słowem STANOWCZO NIE POLECAM!
ja też się na nich przejechałam!!! myślałam, że naprawdę można na nich liczyć -to agencja, która obiecuje że zajma się waszymi sprawami, a wcale tak nie jest. W innych serwisach przyszle au-pair traktuje sie sto razy lepiej i przynajmniej ma się pewnośc, że ktoś coś robi, a w tej agencji to musisz sama sie starac zeby dostac rodzinke, bo oni tylko kase sciagaja!!!! UWAŻAJCIE!!!!
to nie prawda ja bylam przez ta agencje i nie placi sie zadnej kasy bylam bardzo zadowolona,
to może byłaś przez inną agencje - nawet na stornie maja napisane, że biorą 50 E!. Oczywiscie pieniedzy nie odzyskalem ale znalalzme rodzine na wlasna reke. Na takie agencje lepiej uwazac-zero kompetencji!!!
nie, bylam z tej agencji oni maja siedzibe na Lankwitz,wiem co mowie.
mogą mieć siedzibe nawet w kosmosie-tam bym ich nawet wysłał jakbym był w stanie:))) STANOWCZO ICH NIE POLECAM!!!
Wcale bym sie nie zdziwila gdybys byla Sylwio pracownica tej agencji, skoro ich tak zachwalasz..pozdrawiam i przy okazji powtorze, ze ja rowniez bylam au pair przez agencje niem ale w 100% bezplatna, uczciwa i skuteczna! chetnie dam na nia namiary, moj adres: [email]
Temat przeniesiony do archwium.