związki polsko-niemieckie?

Temat przeniesiony do archwium.
hejka,co o tym myslicie?moze ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie?wypowiedzcie sie....
polityczne czy plciowe?
kto sie pode mnie podszywa? ;> a mozna pisac o wszystkich chociaz mialam na mysli płciowe :P o tych drugich to wszedzie glosno :D
:-)

Das kann gut funktionieren. Nach meiner persönlichen Erfahrung haben sich ein paar Regeln bewährt:

1. Es sollten nur zwei Personen sein
2. Sie sollten unterschiedlichen Geschlechts sein

*grins*
No jasne. Zgadzam się z Tobą. 2 osoby różnej płci.
I jeszcze "w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz".

Ale sorry, ja Cię myliłem z takim złośliwym Metropole.
stimmt:

3. Beide sollten zustimmen
no ja jestem za...
niemcy sa plciowo bardzo otwarci
grrrr
poza tym sa oddani, zabawni,
no i szybko ucza sie polskiego :)
fajnie przeklinaja po polsku.
po prostu süß :)
poza tym nie maja nic przeciwko
polsce i polakom(moj bawarczyk
przywdzial na mecz polska-niemcy
koszulke z orlem i napisem polska :)
hm, ale na dluzsza mete...kto wie,
czy mentalnosc niemieckich boys nie
bedzie mnie wkurzac ;)
Sie sollten unterschiedlichen Geschlechts sein - wieso?
Ich bin sehr tolerant.
btw muss für Dich Roberciq, jede Beziehung eine sexuelle sein?
weil so, ich zitiere: "meine persönlichen Erfahrungen" sind. Ich sprach von mir und nicht von Dir... :-)
Zdaniem Walentynowicz, "włączenie się wysokiego przedstawiciela Niemiec w przedsięwzięcie organizowane pod auspicjami rządu Niemiec i przez Erikę Steinbach, która poza wszystkim jest także kłamcą biograficznym (nie jest osobą wypędzoną) nie tylko zaprzecza zapewnieniom rządu Niemiec o chęci pojednania i rozwijania dobrosąsiedzkich stosunków z Polską, ale świadczy, że przeszłość III Rzeszy hitlerowskiej nadal krąży nad Niemcami niczym złowrogie widmo gotowe w każdej chwili zatruwać z takim trudem budowane pojednanie".
"Wystawa" to dokładnie pokazuje - pokazuje , że nie pogodzili się ze zdobywaniem terenów , które chcieliby znów zająć i poszerzyć swoją "przestrzeń życiową" ["lebensraum"] "Wystawa" cały czas pokazuje , że "związek przepędzonym" był związkiem byłych nazistów ! [Większość członków to byli funkcjonariusze z czasów Niemiec hitlerowskich !] Nawet teraz frau E. Steinbach jest córką niemieckiego przestępcy wojennego sądzonego przez Rosjan po wojnie ! Po nitce dojdziemy do kłębka - już wiemy o co wam cały czas chodzi "nasi sąsiedzi " ...
hmm z tym uczeniem sie polskiego to raczej nie jest tak latwo no przeklenstwa to moze i im wychodza ale pozatym... polski nie jest latwy nawet dla polakow a co dopiero dla niemców:P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa