Dziewczyny z Gelsenkirchen, Essen i okolic... :)

Temat przeniesiony do archwium.
Hallo? Czy sa jakies mile kobietki z okolic Essen, Gelsenkirchen? Dziewczyny jak wam sie zyje w Niemczech, czym sie zajmujecie na codzien, macie duzo znajomych Polakow?
Nie chcialybyscie wrocic do Polski?
Pozdrawiam wszystkie, papa.
unbedingt muß mädels sein ?xD^^
tja ;)...
bin zwar aus der Gegend aber weder Mädel noch Pole :P
xD biste denn keine Pole ?ÖD
xD biste denn keine Pole ?ÖD
nee. 100% deutsch
haste denn villeicht icq oder skype ?xD:)
wieso?
ich muß mit jmdem Deutsch chatten xD DESHALB ;)

CUI^^
na denn gib mal deine...
hab auch gg
Hey Aniu! Tutaj Kredka z Essen.Chetnie pogawedze sobie z Toba..!Zapraszam na GG Nr.1[tel].Pozdrowka!
kredka pomogłabys mi z niemieckiego?

Ich warte auf Dich^^
czesc.. jestem z essen, chetnie poznalabym polakow tu zamieszkujacych, narazie znam ich niewiele :-) gdyby ktos chcial pogadac to moj nr [gg] ..pozdrawiam patrycja
hej Dziewczyny!
Przepraszam, ze wczesniej sie nie meldowalam, ale troszke mialam do zrobienia. Jak bede miala chwilke wolnego, obiecuje ze sie odezwe.
buziaki
Ja mieszkam w Gelsenkirchen. Gdyby ktos chcial porozmawiac,zapraszam na [gg]
widze ze tloku to tu nie ma na tej stronie...a moze jest jeszcze ktos kto sie nie odezwal... dziewczyny odzywajcie sie.. milego dnia pozdrawiam :-)
Hej ja tez jestem z Gelsenkirchen,troche pozno sie odezwalam,ale lepiej pozno niz wcale;-))
A ja sie przeprowadzilam niedawno z Essen do Kolonii.

pozdrawiam,
Karolina
Hallo!!Ja od niedawna mieszkam w Essen, jak narazie wybieram się na Sprachkurs.Trzeba się jakoś zaklimatyzować:)
witam mieszlkam w Gelsenkirchen od 6 miesiecy mam 27 lat coreczke 3 letnia jesli ktos chce czasami pogadac zapraszam na gg 1[tel]pozdrawiam
Hej m1oda24 i co teraz porabiasz w Kolonii?? ;o)
Masz tu znajomych, czy sama sie przeprowadzilas?? pozdr
hej Majeczka. Ja tez od niedawna mieszkam w Essen i szukam kursu językowego. A gdzie Ty będziesz chodzić na sprachkurs?? Od kiedy zaczynasz?? Pozdrówka
Hej ja mieszkam w Mulheim od 7 msc jak macie ochote pogadać to moj nr [gg]
Hejka ! =)
ja od 9 miesiecy mieszkam w Gelsenkirchen i nie mam tak wielu znajomych, jedynie pare osob ze Sprachkusru ! chetnie z kims pogadam;-) nr.[gg] pozdrowionka
hey Bamba i Majeczka7 ..ja tez od niedawna mieszkam w Essen..:)..i takze chcialabym isc na jakis Sprachkurs..tylko ze sama..jakos nie podchodzi mi to..:/To mojj nukmer gadu gadu 685118..napiszcie gdzie chodzicie ..na ten Sprachkurs i czy wogole juz zaczelyscie..:P:P:):)pozdrawiam..:)
Temat przeniesiony do archwium.