PROSZEE !!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-42 z 42
| następna
pewnosci nie mam...

Wojna wciaz trwa, ilekroc uzywa sie twojego imienia.
ahaa.dziekuje bardzo.nie ma to jak przetlumaczy ktos kto umie :)
haha, i tu pozwalam sobie na usmiech :)
Bardzo bardzo dziękuje :*:*:*:*:*
a teraz juz dwie propozycje. jak ja niecierpie niemieckiego ;)
Suuppperrrr by byłoooo
byłabym, bardzo wdzięczna:):):) A moja przyjaciółka jeszcze bardziej !!
Pozdrawiam i buziolki:*:*
to co tu robisz jak niecierpisz niemca ?
Krieg immernoch 'n flasch, wenn man deinen Namen nennt. -->
Kriege immernoch ein Flash, wenn man deinen Namen mennt.
Ja miałem racje :)
nie cierpie bo go nie umiem :D przyszlam tu po pomoc za ktora dziekuje :)
"Kommst für Weihnachten zu mir ? " - besser wäre vielleicht: "Kommst Du Weihnachten zu mir" sorry
Asiuuu bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!Jak to przetłumaczyć??

Widze że wogóle się nieangażujesz żeby więcej napisac.
Trudno miałam taką nadzieje.Wiem że jestem zwykła dziewczyną i napewno takiej niepotrzebujesz!!Jestem jaka jestem nie bede się zmieniać.! Niewierze że niemasz żadnych swoich zdjęc...Wydaje mi się że to nawet nie jesteś Ty...:(Trudno musze żyć dalej.Tak się starałam.A ty nawet nie umisz napisać troche więcej.Czemu nie napiszesz że niechcesz kontynuowac naszej znajomości?Nie ma co tego dalej ciągnąć.Bardzo jest mi smutnooo ......
No ale trudno
Ja też kiedyś byłam taka głupia. (:
Ich sehe ,dass du dich überhaupt nicht engagierst, um mehr zu schreiben.
Schade, ich hatte aber Hoffnung. Ich weiß, dass ich ein normales Mädchen bin, das du sicher nicht brauchst!!! Ich bin wie ich bin und ich werde mich nicht ändern. Ich glaube nicht daran, dass du keine Fotos hast ... Es scheint mir so, dass das sogar du nicht bist. Schade .... Ich muss aber weiter leben. Ich hab' mich doch so bemüht. Und du kannst nicht ein bisschen mehr schreiben. Warum schreibst du nicht, dass du unsere Bekanntschaft nicht fortsetzen willst? Das ist doch Unsinn, weiterzugehen. Ich bin sehr traurig ...... Na Schade ....
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa