moje wakacje - pomocy.!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Moje wakacje!!
Garbicz 2007

W te wakacje byłam w Garbiczu, na obozie sportowym wraz z moją przyjaciółką Olą.
Wyjechaliśmy z Krakowa o godzinie 8.00 dnia 29.07.07r. Po dwóch godzinach dojechaliśmy do Jaworzna z którego zabraliśmy resztę kolonii.
Po 8 godzinach dojechaliśmy na miejsce. Wybraliśmy pokoje, i zaczęliśmy się rozpakowywać.
Pogoda była bardzo ładna, co dziennie świeciło słońce. Mieliśmy zajęcia sportowe :
tenis oraz basen. To dwa sporty które naprawdę lubię. Trenerzy byli bardzo cierpliwi i profesjonalni.
Poznałam tam wielu fantastycznych ludzi, z którymi spędziłam wiele miłych chwil.
Pensjonat był śliczny a jedzenie bardzo dobre.
Garbicz to mała wieś położona niedaleko granicy Polsko- Niemieckiej,
niedaleko Zielonej Góry są tam jedynie dwa małe sklepy, boisko i dwa piękne jeziora w których jest bardzo zimna woda więc nie najlepiej się w nich ląduje.
Nauczyciele organizowali wiele zabaw, konkursów, i ognisk.
eden dzień spędziliśmy na zwiedzaniu Berlina. Większość czasu spędziliśmy w Tropical Island oraz w zachodniej części miasta po której oprowadzał nas Pan przewodnik.
Nigdy nie zapomnę tych wakacji. Był to najlepszy obóz na jakim byłam
i chciałabym aby te dni wróciły.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie