RODZINA :-), ;-}

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

MOJA RODZINA SKŁADA SIĘ Z CZTERECH OSÓB.MOJA MAMA JEST KSIĘGOWĄ,PO PRACY CHODZI NA DZIAŁKĘ TAM SIĘ RELAKSUJE,LATEM OPALA,A NAJCZĘŚCIEJ PIELI,UWIELBIA RÓWNIEŻ SADZIĆ ROŚLINKI JA JEJ W TYM TEŻ POMAGAM CHYBA UZALEŻNIŁAM SIĘ OD NIEJ,ALE TO MIŁE.MÓJ TATA JEST POLICJANTEM W WOLNYCH CHWILACH OGLĄDA MECZE W TV,UWIELBIA RÓWNIEŻ CHODZIĆ NA ZEBRANIA SZKOLNE.MÓJ BRAT JEST MARYNARZEM,CZĘSTO NIE MA GO W DOMU.
JESTEM WTEDY ZAŁAMANA I SMUTNA W KOŃCU NIE WIDZIMY SIĘ PÓŁ ROKU.DOBRĄ STRONĄ JEST TO ŻE ZAWSZE JAK PRZYJEŻDZA DOSTAJE OD NIEGO PREZENT W POSTACI GOTÓWKI I COŚ JESZCZE.
JAK TO SIĘ MÓWI RODZINE SIĘ MA A NIE WYBIERA.JA SWOJĄ BARDZO KOCHAM I NIGDY NIE ZAMIENIŁA BYM NA INNĄ.
pozdrawiam i z góry dziękuję:-)
Mein Famili bestehe von 4 Persone. Mein Mutter arbeitet als Schnepfe. Nach Arbeit sie gehen kiffen und relaxieren. Auf Sommer brennt sie sich an und setzt Pflänzchen. Helfen ich auch. Ich bin muttersüchtig. Das ist aber angenehm. Meine Vater ist Polizist. In seine Freizeit seht er Fussballspiels und säuft. Manchmal geht er auch zur Schule. Meine Bruder ist Seeräuber und sitzt jetzt im Knast. Ich bin dann vergebrochen und traurig. Wir sehen uns nur selten. Immer wenn ich ihn besuchen gehe, nehme ich ein Paket mit Zigaretten und Süßigkeiten mit.
Ich bin zu meiner Familie verurteilt. Ich würde sie gerne loswerden.
BARDZO9 DZIĘKUJĘ:-)
BUZKA
Celowo zrobiłeś tu błędy :)?
nein, das sind nur Kleinigkeiten :)
Mich ist deine Übersetzen sehr gefällt :p
Vielleicht nach solchen Handlungen wird es hier weniger Hausaufgaben geben ;)
na ja, mal schauen, ich habe schon ein schlechtes Gewissen...
Meiner Meinung nach ein schlechter Scherz!
wieso denn? wie die Frage, so die Antwort :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka