PROSZE O POMOC =]

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetłumaczenie krótkiego tekstu potrzebny mi bardzo pilnie

Kochana redakcjo pisze do was bo mam problem z dziewczyną . Bardzo ja kocham . ostatnio zobaczyła mnie z inną dziewczyną z Kaśką .to jej najlepsza nieprzyjaciółką. I ona myśli za ją zdradzam.nie chce zemną rozmawiać i unika mnie w szkole Nie wiem co mam robić.Proszę o pomoc .

Proszę posuszcie, z góry dziękuje ;P
Liebe Redaktion! Ich schreibe an Sie, weil ich ein großes Problem mit meinem Mädchen habe. Zuletzt hat sie mich mit einer ihrer besten Freundin Kasia gesehen. Sie glaubt jetzt, dass ich sie betrüge.
Sie will mit mir nicht mehr sprechen, sie meidet mich jetzt sogar in der Schule. Ich weiß nicht mehr, was ich tun sollte. Bitte dringend um Ihre Hilfe.
Wielkie dzięki
:-)

Vor kurzem hat sie mich mit ihrer besten Freundin Kasia gesehen.

Sie will nicht mehr mit mir sprechen, sie meidet mich jetzt sogar in der Schule.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego