kurs języka

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

proszę o pomoc jestem zupelnie zielony:/bd pytac z tego na ocene:/

1.Rodzina u któej mieszkasz podczas kursu pyta cię o ulunbione przedmioty nauczania.Powiedz im:
- jakie lubisz przedmioty? ( Moje ulubione przedmioty to WOS,historia,j.polski,geografia,biologia,chemia,fizyka,w-f,religia,przedmioty infomatyczne)
- jakich nie lubisz? ( nie ma przedmiotów których bym nie lubiał,choć nie idzie mi dobrze z matematyki)
- co robisz w szkole i na językach niemieckiego ( oczywiście w szkole skupiony jestem na nauce, rowniez na lekcji niemieckiego ale zdarza sie ze czasami nie uwazam,rozmawiam z sasiadem z lawki i w ten sposob pani zwraca mi uwage,staram sie byc pilny)
jest tu jakiś asioor?
wiem ze duzo wymagam...:)
a kto to jest asioor?
Chyba retoryki uczyl sie "picas2=asior" i teraz jest kolej na niemiecki!
hie hie bez przesadyzmów...a tzw. "assior" to osoba która podoła mojemu zadanku:)
asioor=assior > ustalmy: asioor to pleć męska...assior to płeć piękna...licze na waszą pomoc...
eej no pomóźcie wykształciuchy....
...a ja będe za nie bardzo wdzięczny...pSSdro
?
pomóżcie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego