Bardzo proszę o przetlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam.Mam przetlumaczyc notake,jednak nie umiem tego zrobic:( bardzo prosze o pomoc!! bede bardzo wdzieczna za pomoc.

Droga Anno!
Bardzo sie ciesze ze do mnie przyjezdzasz, ale niestety nie moge wyjsc po Ciebie na dworzec.Mam cos waznego do zalatwienia i niestety wroce do domu o 20.Jesli bedziesz przedemna , to zostawiam Ci klucze od mego domu u sasiadki.Juz jej powiedzialam o tym ze przyjdziesz po klucze.Teraz Ci napisze jak trafic do mnie. Z dworca kieruj sie na petle autobusowa, tam wsiadz w autobus numer 111, na piatym przystanku wysiadz, przejdz na druga strone ulicy i poczekaj na tramwaj numer 9, wysiadz na nastepnym przystanku.Tam juz bedzie widac moja kamienice. Dla pewnosci podam Ci moj adres: ulica Myslenicka 2/9. Przepraszam ze nie moge po Ciebie przyjsc na dworzec, bede sie starala jak najszybciej byc w domu. Do zobaczenia

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie