Bardzo pilnee

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o to żeby mi z polskiego na niemiecki przetłumaczyć bardzo mi jest to potrzebne

Co słychać u Ciebie? Jak mijają wakacje? Bo ja od dwóch dni czuje się coraz lepiej.
W szpitalu była bardzo miła atmosfera.Lekarze byli sympatyczni. A ja leżałam na pokoju z dwoma koleżankami.

z góry bardzo dziękuje ;))
hle mich besser seit zwei Tage. Im Krankenhaus war sehr nette AthmosphWie geht es dir? Was gehen deine Sommerferien?? Ich füäre. Die Ärzte waren sehr sympatisch und ich habe im Zimmer mit zwei Freundinen gelegen.
kurcze coś ucięło jeszcze raz... :/

Wie geht es dir?? Was gehen deine Sommerferien?? Ich fühle mich besser seit zwei Tage. Im Krankenhaus war sehr nette Atmosphäre. Die Ärzte waren sehr sympatisch und iche habe im Zimmer mit zwei Freundinen gelegen.
dziękuje bardzo ;)) pozdrawiam :)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie