tłumaczenie opis dnia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Wstałem wcześnie rano. Umyłem się , ubrałem i zjadłem śniadanie. O godzinie 6.30 wyszedłem na autobus.Do szkoły dojeżdżam linia 62 jest to 10minut drogi. O godzinie 6.50 jestem w szkole i rozmawiam z kolegami z klasy. O 7.10 zaczynam naukę, kończę po 6 godzinach o 12.25. Nie spieszę się na autobus ponieważ wiem że przyjedzie dopiero o 12.41. Spokojnie z kolegą idę na przystanek o 12.43 przyjeżdża autobus wsiadamy do niego. Po powrocie do domu przebieram się, jem obiad i sprawdzam wiadomości w internecie. Po przeczytaniu najważniejszych informacji dla mnie wybieram się na rower jeżdżę po lesie i okolicy. Po ok 2 godzinach wracam przebieram sie i wychodzę na dwór z kolegami. Wracam o godzinie 18 i siadam przy komputerze sprawdzam plan na kolejny dzień i odrabiam zadania domowe. Po zrobieniu wchodzę na gadu gadu i rozmawiam sobie słuchając muzyki. Czasem idę do kuchni jeszcze coś zjeść zależy czy jestem głodny czy nie. Przy komputerze z muzyką zwykle siedzę do późna i ok godziny 00.00 idę sie umyć, robie tapczan i kładę się spać.

tekst może być trochę zmieniony
cytat: "robie tapczan" :P

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie