Przetłumaczyć...:(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Dziękuje Ci za Twój ostatni e-mail. Mój ulubiony styl to hip hop. Nie oceniam ludzi po wyglądzie ponieważ liczy się dusza. Moi znajomi ubierają się różnie, zależy od dnia i muzyki jakiej słuchają. A jak wyglądają twoi koledzy? W mojej szkole obowiązuje schludne i czyste ubranie, staram się do niego stosować .Moim zdanie każdy powinien ubierać się tak jak lubi nie zależnie od mody, ponieważ jest o na zmienna i nie zawsze ładna.

Prosze o jak najprostsze przetłumaczenie bez wyszukanej gramatyki gdyz z niemieckiego jestem słaba i mój nauczyciel sie zorientuje.

Z góry ślicznie dziękuje za pomoc:):* To dla mnie bardzo ważne i licze że zrobicie to szybko:***

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego