Opis drogi, proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu drogi

Wychodzę z domu i skręcam w prawo. Idę około 300 metrów na dworzec, skręcam w lewo i na peronie czekam na pociąg. Pociągiem jadę 15 minut, po czym wychodzę z dworca, idę prosto przechodzę przez pasy na drugą stronę ulicy, idę ulicą Grunwaldzką, przed światłami skręcam w lewo w ulicę Żeromskiego, mijam szpital miejski, idę prosto do końca ulicy i skręcam w prawo w ulicę Bema, idę prosto do szkoły mijając po prawej stronie sanepid i przychodnię Mater Pro Vita, przechodzę przez pasy mijając kiosk. Za 50 metrów skręcam w prawo i wchodzę do szkoły.
Skąd się bierze ta durna moda wsadzania tego samego postu x-razy?
Ist keine Mode, nur pure Verzweiflung.
Dziwne, że w Polsce same verzweifelte ludzie... Nie łapię. To dla mnie za wysokie.
Uważam, że to zachowanie dziecka, które tak długo wrzesczy do ojca: daj mi 5 złotych, daj mi 5 złotych, daj mi 5 złotych...aż mu da te cholerne 5 złotych i jest spokój.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie