prosze o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze przetłumaczcie mi to :
Wtiam pisze do waszej redakcji ponieważ zaciekawił mnie list 10 letniej majki która jest zmuszana przez rodziców do gry na pianinie. Na początku chciałabym sie dowiedzieć czy podana przez dziewczynke historia jest prawdziwa i kiedy sie ona zdarzyła. u mojej przyjaciółki była podobna sytaucja jednak wszystko sie dobrze skończyło poniewaz dziecko lubiało grać na pianinie i zmniejszono jej jedynie liczbe lekcji aby miała czas także na zabawe.osobiście uważam że rodzice nie powinni marnowac swoim dzieciom dzieciństwa w celu realizowania swoich chorych ambicji. nalezy kształcic nasze dzieci ale wszystko w granicach rozsądku , nie chcemy przeciez aby przyjemnośc zamieniła się w udręke.uważam że rodzice powinni porozmawiać z mają i wspólnie ustalić czy dziewczynki nadal chce grac i jak dużo.

proszeb bardzo przełumaczciemi to , z góry dziękuje
Nie denerwuj. Podaj twoją wersję niemiecką. Moko nie tłumaczy. kapiert? japa robi z ochotą, ale gra w piłę z chłopakami i nie ma czasu na tłumaczenia.
jejku umre jutro jak mi tego nie przetłumaczycie
Im mniej ludzi na świecie, tym więcej miejsca dla mnie na autostradzie. Niech ci ziemia lekką będzie! Ozwiram piwo na twoją stypę!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia