Błagam o przetłumaczenie :( na dziś pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Niech mi ktoś to przetłumaczy bardzo proszę :(

Drogi Hanesie Musiałem pilnie wyjść do centrum handlowego .
Ponieważ jutro wracam do domu wpadłem na pomysł aby kupic jakieś pamiątki z Bonn
dla swoich rodziców ,gdy wrócę do domu pokaże ci upominki .
Mogę troszkę później wrócić do domu więc się o mnie nie martw ,
Bardzo Cię przepraszam że nie czekałem na Ciebie ale to jest dla mnie bardzo ważne
Ale to już było...
https://niemiecki.ang.pl/Tlumaczenie_PILNE_bardzo_prosze_40049.html
piotrek, cały czas przebąbiłeś na naiwnym szukaniu pomocy na wszystkich forach świata. A myśmy się wczorajtak starali. Weź papiórek ro łapy i wynotuj te swooje zadanie. ile ty masz już kat? Cztery? Czy trzy i pół? Wo bleibt das Hirn?
Ma być: ile ty masz już lat (nie "kat")
Lieber Hannes!
Ich musste dringend ins Einkaufszentrum gehen. Weil ich Morgen nach Hause fahre,kam mir die Idee einige Andeken aus Bonn für meine Eltern kaufen.
Wenn ich wieder da bin ,zeige ich dir die Geschenke.
Und wieder gruesst das Murmeltier...
Weil ich Morgen nach Hause fahre,kam mir die Idee einige Andeken aus Bonn für meine Eltern zu kaufen.Wenn ich wieder da bin, zeige ich dir die Geschenke. Es kann sein,dass ich etwas später nach Hause komme,also mache dir keine Sorgen um mich.Es tut mir sehr leid, dass ich auf dich nicht warten konnte,aber es war für mich äußerst wichtig.
jak bedziesz pomocy potrzebowal to zamelduj sie
Heeeeeej! Diego-baba odkrywa copy und paste!
On i tak nic nie zrozumiał, co ty tam nabazgrałaś, diego-baba...
mogl bys mi powiedziec jak mogla bym prywatne forum otworzyc, czy jest to mozliwe?
Wejdź na fora.pl
(I nigdy stamtąd nie wychodź!)
fora ze dwora
nie zostawie tych dzieci z taka specjalistka jak ty bo zgina marnie
Temat przeniesiony do archwium.