Opowiadanie po niemiecku na 60 słów. POMOCY : >

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o napisanie łatwego opowiadania w języku niemieckim na 60 słów.

Zrobiłabym to sobie sama, ale długo nie było mnie w szkole a we wtorek jest wystawianie ocen i musze wszystko pozaliczać (j. polski, biologia, fizyka itp. :) no i niemiecki) a że znalazłam to oto forum, proszę o pomoc :)
Z góry dziękuję ;)
Ja też bym sam zrobił, ale mam atak podagry...
[wpis usunięty]
a nie pedogry ?
Jak ją zwał, tak ją zwał, w każdym razie nie mam czasu na inne sprawy. Nie mogę zamknąć lodówki, bo tam wsadziłem moje kopyto!
o nie ! ratuj je , zanim umrze na upał !
diego-babo, dla porządku pragnę cię poinformować, iż zgłaszam do Admina twoje osobiste wycieczki w każdym twoim wpisie atakującym i określającym wulgarnie moją osobę. Używam do tego następującego tekstu:
Proszę o usunięcie wpisu atakującego osobiście innego użytkownika.
a ja poprosze o usuniecie wpisow wprowadzajacych w blad uzytkownikow i przeszkadzajacych innym w analizie materialu przez twoje wycieczki nie mozna spokojnie pracowac a nie bierzesz tego pod uwage ze to sa mlodzi ludzie ktorzy pomocy szukaja i nie znaja jezyka i nie moga dojsc do ladu przez tysiace twoich glupich uwag ok
ja sie dzisiaj napracowalam,moze kiedy indziej
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego