Tłumaczenie !! Bardzo ważne ! Mało czasu...

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-38 z 38
| następna
na pytanie 6 musisz najpierw sam dac odpowiedz hammel mi wbil w glowe ze jedzenie to jedyny sens swiat i teraz sama nic nie moge sklecic a karton na szyji mi przeszkadza do tego
Das letzte perfekte Geschenk, das ich bekommen habe, ist ein Buch mit den deutschen Dialogen. Das perfekte Geschenk, das ich verschenkt habe, waren Eintrittskarten für das U2 Konzert.
Mein Lieblingsweihnachtslied ist Stille Nacht.
Zu Weihnachten werde ich viel essen und viele Weihnachtsliedern singen.
Vor einem Jahr verbrachte ich Weihnachten bei meiner Großmutter. Dies war mein erstes Weihnachten außerhalb des Hauses.
Ich möchte gerne für meine Familie als Geschenk einen leckeren Kuchen vorbereiten
Naprawdę wielkie dzięki za pomoc... to 6. sobie daruję, tym bardziej, że nie mam pewności czy babka przyjmie moje zadanie po terminie(o nic nikogo nie oskarżam- żeby nie było xD). DZIĘKI
Cytat: diego13
Cytat: eloszq
wtf?
co to znaczy wtf

Gugle mal, Kartonträger. Po polsku tyle,co: no co jest, do ch...a?
Ejj, Hammel, mógłbyś przynajmniej troszkę się w końcu wysilić i przetłumaczyć tyle:
"Na zdjęciu widać dziewczynę która jedzie na rowerze, na głowie ma kask. Jest lato, i jest ciepło. Widać też drzewa. Dziewczyna jest wesoła. "
Nie mógłbym. Nie odrabiam lekcji za leniuchów. Powinieneś to już dawno zauważyć, ejj.
1-btw. każde twoje słówko zna PONs. znasz tego typka?
2-btw. To wcale nie jest twój post, więc wtf?
edytowany przez zochama: 27 sty 2011
Kapiert?
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia