prosba o rozlozenie zadluzenia na raty

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-44 z 44
| następna
okay.
zochama-nie wiem o co Ci chodzi?????????jaki Diego?????????po polsku prosze bardzo:

Ja Marian G prosze o rozlozenie mojego rachunku w wysokosci 2500 eu na 3 raty.

nie jestem mocna w pisaniu oficjalnych listow, poraz pierwszy takie cos sie wydarzylo i w dodatku nie mi!!!tylko mojej znajomej!!ktora wogole jest zielona w tym wszystkim..

tak ja wiem ze sa kary i napewno beda go scigac za to ze nie ma ubz od daty zameldowania gewerby..ale z rozmow jakie mielismy wynika na to ze on czeka az w de wejdzie mozliwosc zatrudnienia :polak polaka. od stycznia juz takie cos istnieje ale w wybranych zawodach. Wtedy kiedy polak polaka bedzie mogl zatrudnic legalnie bedzie tez normalnie zameldowany w panstwowej kasie chorych co wychodzi o wiele taniej;)

a wogole to sie dziwie Zochama, nieraz pisalam tu swoje posty i pierwszy raz zarzuciles mi ze jestm kims kim nie jestem..ok za duzo info napisalam moze nie potrzebnie..chcialam tylko zeby jakos to oficjalnie bylo napisane, sam pisales mi zebym ulatwiala sobie zycie takze chcialam zaczac od napisania do nich listu a jezeli to by nie wypalilo to trudno, znajoma moja musialaby poradzic sie kogos innego:) nic dziekuje jeszcze raz:)
na toll, zocha sieht diego ueberall. Wie heißt eine solche Krankheit?
Schanker.
@andzela: koleś mocno kręci. Nie ogarniam logiki takich ludzi. Nawet jak wejdzie ta możliwość, będzie musiał przedstawić ciągłość ubezpieczenia, więc wcześniej czy później wyda się, że nie płacił.
Cytat: zochama
Schanker.

Armer.
white-apple:
ja tez tego nie ogarniam i naprawde nie wiem o co mu chodzi, on uwaza ze wszystko ujdzie mu plazem;)koles lekko nieogarniety..nie wiem co mu siedzi w glowie, naprawde, szkoda mi tylko tej laski ale co zrobic ona taka zakochana..rzucila wszystko w pl i chce z nim zostac tutaj..mlodziutka i glupiutka moze z czasem otworza sie jej oczy ale ja nie chce wnikac w ich zwiazek, ona wie co ja mysle na jego temat:)pozdrawiam serdecznie:))milego dnia zycze:))
aha? Zaczynają się pyskówki? Super! Już wiem wszystko. Trzeba było tak od razu zacząć.
edytowany przez zochama: 11 lut 2011
aha? Zaczynają się pyskówki? Super! Już wiem wszystko. Trzeba było tak od razu zacząć.-ale to do kogo???
zośka jest ciężko kapująca.
gut. ich will nicht mit niemandem sich streiten. Ich habe schon zu Hause einen Krieger(er ist 2,5 Jahre alt). Das reicht mir!
tschüss!
zoska = zochama
Witam! dziekuje serdecznie za pomoc w napisaniu tego listu a szczegolnie white-apple:) napislam tak jak mi podalas, oprocz danych i nr rachunku nic nie dodalam:) po 3 dniach kolezanka otrzymala list o rozlozeniu tego dlugu na 3 raty:)bardzo sie cieszy:)i tak jak pisalam, tutaj w de mozna prawie wszystko zalatwiac droga listowna albo e-mailem:)pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego