Znani artysci

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebuję wiadomosci na temat np: Jahann Wolfgang Goethe, lub Friedrich Schiller, Mozart, Heinrich Heine, Jan Sebastian Bach, Martin Luter, Angela Merkel po niemiecku tak na strone A4 z BIBLIOGRAFIĄ!!! Jak ktos ma takie cos albo zna jakies strony to proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
Wikipedia! Słyszałaś kiedyś o czymś takim? Bosche...
a bibiografia do tego?
Cytat: andzusia1606
a bibiografia do tego?
a obejrzałaś już?
Mozecie cos odpowiedziec z sensem a nie kłócic sie?? Ja tam bibiografi nie widze
Czyli mam rozumiem ze tu nikt pomocy nie udziela??
andzusia... przecież powiedziano ci, że masz skorzystać z Wikipedii i tam na końcu znajdziesz przypisy, czyli bibliografię do każdego z tematów. Przecież to proste...
Cytat: andzusia1606
Czyli mam rozumiem ze tu nikt pomocy nie udziela??
Rozum sobie, dziecino, co chcesz, ale jak ci się miesza bibliogtrafia z bibiografią oraz z biografią, to niestety nikt ci pomocy nie udzieli. No, kurde, jeszcze będzie pyskować? I coś takiego robi licencjat?
A może chodziło ci o biologię, albo biosferę?
edytowany przez zochama: 08 mar 2011
Wszystkie te, co potrzebują Emilię Galotti robią licencjat!
Ale przy tym ciekawi mnie, dlaczego Angela Merkel jest wielką artystką?
Cytat: zochama
Wszystkie te, co potrzebują Emilię Galotti robią licencjat!
Ale przy tym ciekawi mnie, dlaczego Angela Merkel jest wielką artystką?

no tak.... kiedyś była artystką fizyki a teraz jest artystką polityki, namaszczoną przez samego Kohla.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie