Uwaga! Prosze o pilną pomoc, błagam WAS KOCHANI !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witajcie Kochani ! :) !
Mam pewna sprawe, pomożecie mi ? Bardzo Was prosze z całego Serca..
Musze napisać takjakby list...
i w tym liscie musza byc zawarte takie informacje :
Podejmię sie ktoś tego? Pomoże mi ? Coś niezbyt trudnego napisać zawierajace od 120-150 słów? Prosze Was jeszcze raz z całego serca...
Ten list potrzebuje dla mojego syna, imie: Maciek.

1. Z kim i jak podrozowałeś.
2. Jaka jest trasa wyprawy i kiedy przewidujesz jej zakonczenie.
3. Co zainspirowało Cie do takiego spedzenia wakacji i skad wziołes fundusze.
4. Jakie sa Twoje dotychczasowe wrazenia z wedrówki i czy masz obawy co do jej dalszego przebiegu. pomozesz? :)

Co za szkoła..1 dzien nauki i już takie rzeczy.
Nie zakupilismy jeszcze podreczników ani słowników wiec nie mamy na czym bazować a o naszym internecie to nie wspomne...

Pozdrawiam.
znalazłam coś takiego w internecie, pasujace do tych moich punktów, pomoze nam ktoś to sprawdzić i ewentualnie poprawić ?

Prosze Was.. Kochani..

Pomagajmy sobie..

Der Weg Aniu.

Ich schreibe dir, weil sehr habe ich nach dir Sehnsucht haben und ich hätte dir über meinen Ausflug, auf dem ich bin erzählen gewollt. Und und zwar... Ich reise mir mit Eltern und mit der Schwester auf einem Strand. Ich bin an einem Meer. Ich bin schon dort von die Wochen und wie zurzeit jest super. sehr gefällt er mir dort. Die Wärme ist und dort sind die schönen Muscheln. Die Gelder haben wir zu dieser Fahrt von leihen, aber es lohnte sich. Ich habe die Hoffnung, dass weit entfernt bedzie so hervorragend jak es war. schade, dass er dich hier nicht mit uns hat.

Ich begrüße, Kasia
'Der Weg Aniu' = Droga Aniu

Droga główna czy poboczna Aniu?
jak główna to 'die Hauptstraße Aniu'... a jak poboczna to 'die Nebenstraße Aniu'..
Cytat: piotrek3210
'Der Weg Aniu' = Droga Aniu

Droga główna czy poboczna Aniu?
jak główna to 'die Hauptstraße Aniu'... a jak poboczna to 'die Nebenstraße Aniu'..

piotreczku nie rob sobie zartow z dziewczyny

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka