WRZESIEN ZBIORY!!

Temat przeniesiony do archwium.
CZY KTOS SIE WYBIERA NA ZBIORY TERAZ W WRZESNIU?PROSZE PISAC MAM DWIE FIRMY DONIEMIEC I DO ANGLI .
Czego ty się tak wydzierasz? Masz jakiś ważny powód?
nie wydzieram tylko sie pytam grzecznie czy ktos sie wybiera na zbiory do niemiec bo ja jestem zielona w sumie mam jedna oferte ale niewiem czy to jest jakis walek a i dwie firmy sie oglaszaja a bardzo chcialabym gdzies wyjechac no oczywiste kasa a i to ze mam potezne dlugi moze ktos cos wie o sprawdzonych namiarach i ktos soie teraz wybiera... ???
Kto w forum pisze dużymi literami - krzyczy.
btw. co mamy namierzać? będziesz cykać po kropelce? My tobie tych długów nie narobiliśmy.
nie piszv tu jak nie jestes w temacie ok a najlepiej nie znizam sie do twojego stopnia
zostań wysoko-wysoko, orle, sokole tematyczny. Nadymaj się, nadymaj.
ja bym była chętna na wyjazd do niemiec a jakieś szczegóły możesz podać?
tak wlasnie mam na miary do niemiec wyjaz juz w poniedzialek na winogrona maliny jagody pakowac ale chyba rezygnuje boza bardzo sama mi sie nie usmiecha jechac a popdrugie malo czasu zostalo i niewiem czy nie przeloze wyjazd na wiosne.
a skąd jestes moze byśmy sie jakos dogadały razem gdzies pojechały bo to zawsze bezpieczniej, a Ty byś chciała tlkyo na jeden miesiąc ?
tzn.najlepiekj na miesiac ale z tego co widze to wszystko jest ok 3 msc ja jestem z krakowa to moj e-mail jak cos to tu pisz zawsze to jakas prywatnosc :) [email]
ja tez jestem z krakowa:)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa