Czego ty się tak wydzierasz? Masz jakiś ważny powód?
patuula
04 wrz 2011
nie wydzieram tylko sie pytam grzecznie czy ktos sie wybiera na zbiory do niemiec bo ja jestem zielona w sumie mam jedna oferte ale niewiem czy to jest jakis walek a i dwie firmy sie oglaszaja a bardzo chcialabym gdzies wyjechac no oczywiste kasa a i to ze mam potezne dlugi moze ktos cos wie o sprawdzonych namiarach i ktos soie teraz wybiera... ???
zochama
05 wrz 2011
Kto w forum pisze dużymi literami - krzyczy.
btw. co mamy namierzać? będziesz cykać po kropelce? My tobie tych długów nie narobiliśmy.
patuula
05 wrz 2011
nie piszv tu jak nie jestes w temacie ok a najlepiej nie znizam sie do twojego stopnia
zochama
05 wrz 2011
zostań wysoko-wysoko, orle, sokole tematyczny. Nadymaj się, nadymaj.
gwiazdorski
07 wrz 2011
ja bym była chętna na wyjazd do niemiec a jakieś szczegóły możesz podać?
patuula
07 wrz 2011
tak wlasnie mam na miary do niemiec wyjaz juz w poniedzialek na winogrona maliny jagody pakowac ale chyba rezygnuje boza bardzo sama mi sie nie usmiecha jechac a popdrugie malo czasu zostalo i niewiem czy nie przeloze wyjazd na wiosne.
gwiazdorski
07 wrz 2011
a skąd jestes moze byśmy sie jakos dogadały razem gdzies pojechały bo to zawsze bezpieczniej, a Ty byś chciała tlkyo na jeden miesiąc ?
patuula
08 wrz 2011
tzn.najlepiekj na miesiac ale z tego co widze to wszystko jest ok 3 msc ja jestem z krakowa to moj e-mail jak cos to tu pisz zawsze to jakas prywatnosc :) [email]