kim zostanę w przyszlosci

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich otóż muszę na jutro napisac kim zostanę w przyszłości po Niemiecku.
Proszę o was o napisanie po niemiecku ,że interesuje się informatyką i w przyszłośc chciałbym zostac nauczycielem informatyki

Mam to na jutro więc proszę o pilną pomoc z góry dziękuje za wszelkie starania ;)
czyli jutro pala
Zapracowana!
Cytat: gokus456
czyli jutro pala

Sprawa nie była chyba taka pilna, skoro przypomniałeś sobie o niej dopiero późnym wieczorem...
No, to jak jest? Dostałeś tę wymarzoną pałę, czy też Pani się rozchorowała i masz karencję?
nie poszedłem do szkoły ^^
Suuuper. Ten typek mi się podoba.
Cytat: zochama
Suuuper. Ten typek mi się podoba.

będzie pomocnik do kopania rowów :)
Nie wydaje mi się ;p nimieckiego nigdy wcześniej się nie uczyłem a mam zaawansowany ;/
W czym ten ni-miecki zaawansowany? Und wo hast du ihn denn? %==0
Szlifuj swój niemiecki on Facebook. I like it!
Sorry: ty jesteś miki = ten przysięgły tłumacz. Ich chabe Papiere!
Zjadłeś już kolację? To pograj teraz z chlopakami w piłę i zamelduj się jutro o późnym śniadanku.
edytowany przez zochama: 22 wrz 2011
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie