Ta strona jest do d...y.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Większych chamów i ignorantów w życiu nie spotkałam w necie.. Przejrzałam parę tematów innych użytkowników, na każdej były jakieś wrzuty, dotyczące założyciela.. Strona beznadziejna, już spotkałam się z ładnymi komentarzami na wasz temat.. Radzę wam zlikwidować tę stronę, bo dobrej renomy to wy już sobie nie wypracujecie xd Po prostu bez komentarza.. :D A pomoc w wypr. otrzymałam od użytkowników na innej stronie.. i na privie.. Więc was to przydałoby się po prostu wywalić, bo zaśmiecacie tylko google w wyszukiwarce.. xd pff :D Pozdrawiam xd
Trzeba to przetłumaczyć na niemiecki?

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.
edytowany przez irkamozna: 25 mar 2012
a mój "coolturalny" wpis znów usunięto
i przez to residencee i paru innych znów się niczego nie nauczy :(
...ale pyskuje, jakby pożarła całą wiedzę świata i naszemu przywódcy chamów i ignorantów to się bardzo podoba. Im wiecej te gimbusy wpisują, tym pełniejsze jest forum. Inteligencja już si przelewa.
Niech żyje niezadowolone z życia gnojstwo Lukarowe!
Residencee for president!