Proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, mam prośbę potrzebuje przetłumaczyć 3 teksty na język niemiecki z góry bardzo Dziękuję , oto one:

1.Anna źle się poczułam,zakręciło mi się w głowie i było mi bardzo słabo, wezwałam pogotowie i zabrali mnie na badania do szpitala, jak wrócisz z uczelni proszę odezwij się do mnie. Sandra

2.Hej Anno i Janie. Wyjeżdżam w środę wieczorem wiec w czwartek 11.03.2013 r o 6.30 będę na dworcu, autokar zatrzymuje się na peronie 4. W związku, że nie wiecie jak wyglądam opiszę się trochę byście mnie poznali, jestem wysoka szczupła brunetka w długich prostych włosach. Będę ubrana w kurtkę puchową w kolorze niebieskim, Jeansy jasno niebieskie i czarne kozaki. Będę miała fioletową walizkę na kółkach. Proszę wskażcie miejsce , w którym możemy się spotkać. Pozdrawiam Kasia

3.Hej Hania, widzę że u Ciebie nie za dobrze. Wiem, że jest zima i nic się nie chce ale trzeba się trochę poruszać a nie ciągle leżeć w łóżku i oglądać telewizję to jest bardzo nie zdrowe , i można dostać różnych dziwnych chorób . Może w siatkówkę zacznij znowu grać? kiedyś przecież grałaś w szkolnym zespole i dobrze Ci szło więc na pewno Cie przyjmą. Wiesz że ja też kiedyś miałam taki okres w swoim życiu że nic mi się nie chciało? Wtedy kupiłam sobie psa, zaczęłam wychodzić z nim na spacery, zaczęłam się ruszać, poszłam na fitness, wiesz że Zumba jest całkiem fajna? Może i Ty spróbujesz? Ostatnio znalazłam bardzo dobry balsam do ciała z Nivea, bardzo dobrze ujędrnia skórę i nawilża.A owoce i warzywa poprawiają metabolizm i oczyszczają organizm. Gdy zaczęłam się ruszać i dbać o siebie to znalazłam miłość swojego życia, ma na imię Karol, niedługo go poznasz. Mam nadzieję, że dałam Ci trochę rad i też zaczniesz dbać o siebie:) Pozdrawiam Kamila

myślisz, że ktoś za ciebie odwali pracę domową?
a jeżeli już to za ile?

»

Pomoc językowa - tłumaczenia