translate

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

witam,
czy jest ktos w stanie powiedziec mi co w tym zadaniu trzeba zrobic?
Halten Sie einen kleinen Vortrag, in dem Sie von einer Reise erzählen, die Sie einmal gemacht haben und die Ihnen besonders gut oder gar nicht gut gefallen hat. Schauen Sie sich zur Vorbereitung im Arbeitsbuch die Tipps dazu an. tlumacze to slownikiem ale nic nie kumam
czy chodzi o to :mam napisac krotkie opowiadanie o mojej podrozy, gdzie wsytepuja dobre i zle chwile?
Tu trzeba zrobić wykład, czy referat o jakiejś podróży, co ci się podobała, albo nie.
W tym celu musisz zajrzeć do twojego Arbeitsbucha, bo tam są podobno jakieś wskazówki.
Ja nie mam tej książki.
Jak ją masz, to zajrzyj, może jakoś podołamy?
http://www.uni-miskolc.hu/~wwwnemet/Oktatas/Tananyagok/Anyagok/08.DO[tel]_Mittelpunkt_Lektion01[1].pdf strona 13/zadanie 3
co to ma być? Nie chce mi się wklejać!
ahaa poprostu mam opisac w 8-9 zdaniach moja wycieczke, co robilem, gdzie i jak dotarlem.. wszystko w czasie przeszlym
No, widzisz sam, jakie to proste! Dziękuję Ci!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie