Proszę o przetłumaczenie. bardzo pilne...

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

W czasie wakacji chciałabym pracować w Niemczech jako opiekunka do dzieci. Bardzo proszę państwa o pomoc w tej sprawie. Mam 20 lat. W tym roku zdałam maturę. Już jako uczennica często zajmowałam się dziećmi, pomagałam w przeczkolu a także jako baby-sister. Od października będę studiować na Uniwersytecie – pedagogikę. Interesuję się sztuką i filmem a szczególnie literaturą.
Chciałabym zapytać o warunki pracy, tzn. Ile godzin dzienne muszę pracować, czy będę miała wolne weekendy, czy będę mogła uczęszczać na kurs niemieckiego, czy będę miała dla siebie pokój i czy otrzymam bilet miesięczny? Chcę też wiedzieć ile mogę miesięcznie zarobić.
Proszę mię poinformować jakie dokumenty są wymagane, mam je przysłać czy przywieź ze sobą? Bardzo mi na tej pracy zależy. I proszę państwa o szybką odpowiedź.
Witaj,
nie wiem czy jest to jeszcze aktualne, ze chcesz wyjechac jako opiekunka.
Mieszkam w Niemczech i potrzebuje kogos dla mojej corki ( 7 lat) od 09.kwietnia na 6 m-cy - latem 3 tygodnie wolnego. Dostaniesz pokoj, pelne wyzywienie i 250 euro kieszonkowe. U nas tez sa kursy niemieckiego.
pozdrowienia z Lübeck kolo Hamburga
Joanna

»

Brak wkładu własnego