PROSZĘ o szybkie przetłumaczenie /proste/

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze bardzo o przetłumaczenie wszystkiego w czasie Perfekt!

Ubierałem choinke z mamą. W wigilie grałem w grzy komputerowe cały dzień. wieczorem jadłem kolecje z rodzicami. pod choinką znalazłem dużo prezentów. Dostałem nową bluze z kapturem. My śpiewaliśmy kolędy. ja byłem na pasterce o dwunastej godzinie. ja byłem w domu w 1 dzień świąt. Uczyłem się niemieckiego. Ja zjadłem obiad z dziewczyną. Ja byłem u cioci w drugi dzień świąt. Wróciłem do domu bardzo póżno.
Sylwestra spędzałem z przyjaciółmi. Poszedłem do kolegi z moją dziewczyną. my tańczyliśmy dużo. piłem piwo z moim przyjacielem. Wspaniale się bawiliśmy. o godzinie dwunastej wyszliśmy na ulice. wszyscy sie cieszyli. Składaliśmy sobie rzyczenia i piliśmy szampana. Potem wróciliśmy do domu. My tańczyliśmy do rana. Miałem bolące nogi rano. Wróciłem do domu i umyłem zęby. Wykąpałem się i poszedłem do łóżka. Zasnąłem o dzisiątej godzinie.

Z góry dziękuje...!
proszę pomóżcie mi...
głagam chociarz kilka zdań........
błagam chociarz kilka zdań........
Ich habe mit meine Mutter den Weihnachtsbaum geschmückt. Am Weichnachten habe ich über ganzer Tag Komputer gespielt. (?) Am Abend habe ich mit meinen Eltern die Abendessen gegessen. Unter die Weihnachtsbaum habe ich viele Geschenke gesucht.

Kilka zdań.. ale czy to jest dobrze to nie mam pojęcia :/
Ich habe mit meiner Mutter den Weihnachtsbaum geschmückt. Am Heiligabend habe ich den ganzen Tag lang Computer gespielt. Erst zu später Stunde habe ich mit meinen Eltern zu Abend gegessen. Unter dem Weihnachtsbeum habe ich viele Geschenke gefunden. Ich habe ein neues Kaputzensweatshirt bekommen. Wir haben zusammen Weihnachtslieder gesungen.
a kilka zdań z tego mógłby ktoś pomóc.

Sylwestra spędzałem z przyjaciółmi. Poszedłem do kolegi z moją dziewczyną. my tańczyliśmy dużo. piłem piwo z moim przyjacielem. Wspaniale się bawiliśmy. o godzinie dwunastej wyszliśmy na ulice. wszyscy sie cieszyli. Składaliśmy sobie rzyczenia i piliśmy szampana. Potem wróciliśmy do domu. My tańczyliśmy do rana. Miałem bolące nogi rano. Wróciłem do domu i umyłem zęby. Wykąpałem się i poszedłem do łóżka. Zasnąłem o dzisiątej godzinie.
Um Mitterach bin auf die Christmesse gegangen. (kto by pomyslal ).Am ersten Weihnachtstag habe ich Deutsch gelernt. (JASNE) und habe mit meiner Freundin zu Mittag gegessen. Am zwieten Weihnachtstag habe ich meine Tante besucht. Ich bin erst sehr spät nach Hause zurückgekommen.
dzięki jesteście boscy poprosze jeszcze coć o sylwestrze pliss
Dziękuje za dotychczasową prace
Silvester habe ich mit meinen Freunden verbracht. Ich bin mit meiner Freundin Abendessen gegangen. Wir haben viel getanzt. Ich habe mit meinem Freund Bier getrunken. Wir haben großartigen Spaß. Um Mitternacht sind wir auf die Straße gegangen. Alle haben sich gefreut. Wir haben uns beglückwünscht und dabei Sekt getrunken. Danach sind wir nach Hause zurückgekehrt.und haben bis in die frühen Morgestunden getanzt. In der Früh haben meine Beine geschmerzt. Nachdem ich nach Hause gekommen bin, habe ich mich geduscht, die Zähne geputzt und bin schlafen gegangen. Ich bin um zehn Uhr eingeschlafen.
POPROSZE TYLKO o te 4 zdanka w czasie Perfekt.

1. Sylwestra spędzałem z przyjaciółmi.
2. Tańczyliśmy całą noc.
3. Piłem piwo(albo sampana) z moim przyjacielem.
4. Wspaniale się bawiliśmy.
misiek :) następnym razem napewno i nie przetłumacze całości. musisz coś z siebie dać, się postarać.
DZIĘKI GIN LEMON jak Ci sie moge odwdzięczyć...
DZIĘKI JESZCZE RAZ :*
Dziękuje Lemon-ku
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie