kto na II etapie Olimpiady????

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 58
poprzednia |
kto z Was sie dostał na II etap olimpiady?? i w jakim okręgu?? piszcie;)
Poznański, czy tam Wielkopolski i na okręgowym się skończy, bo nie mam chęci się przygotowywać z literatury do ustnego;p
u mnie tez się na pewno ta okręgowym skończy, ale do ustnego na pewno nie dotrwam;)
skąd wiecie ze się dostaliscie?? przyszło soc do szkol waszych??
już jakiś czas temu
dowiedziałam się dokładnie 17 grudnia.
Mam pytanko: ile trzeba było zdobyć punktów aby sie do tego okregowego etapu zakwalifikować?
80%
To mega niski próg. Na tym okręgowym pewnie kupa ludzi sie zjawi. Kiedy on się odbędzie i ile w ogóle jest tych wszystkich etapów??
II etap jest 16-17 lutego; i kto uzyska 85% od razu ma ustny, i jak sie dostaje to chyba idzie do finału....
fajnie by było ;)
ORGANIZACJA FINAŁU
Do FINAŁU OJN kwalifikowani są uczestnicy, którzy osiągnęli w eliminacjach okręgowych co najmniej 95 procent ogólnej liczby punktów.
Listę uczestników zakwalifikowanych do finału ustala Komitet Główny i zawiadamia w ciągu 2 tygodni od eliminacji okręgowych uczestnika oraz szkołę o dopuszczeniu do finału Olimpiady.

źródło: http://www.ojn.amu.edu.pl/

Więc wszystkim życzę powodzenia, a jak ktoś się dostanie do finału to niech się tu pochwali ;)
a skąd wiadomo że był taki próg??? to pewne...??
Kto jest z okręgu >poznańskiego
?
a gdzie to tam pisze? [wybacz ale nie widzę] miałam 89,5 i podobno przeszłam /tak twierdzi moja germanistka/ a tu taka wiadomośc okropna... dobry człowieku nie trzymaj mnie w niepewności i powiedz skąd wziąłeś to 95% xD aaaaa Stress///
btw okręg krakowski [ale chwalić się chyba nie ma czym jesli próg rzeczywiście był taki wysoki].
przepraszam za zamieszanie. muszę sie wreszcie nauczyć czytac ze zrozumieniem bo daleko nie zajdę ;) teraz już rozumiem i wiem o co chodzi. do zobaczenia w finale ;)
to jest próg do finału xD
ja jestem ;p
oj....żeby dwa razy w jednym temacie źle przeczytać?:) wcale nie do finału... do finału jest 95% a tutaj jest mowa o 80% które podobno kwalifikują do etapu okręgowego.
się czepiacie:p jak to się mówi: do trzech razy sztuka ^^:p
A skąd jesteś >Maciek< ? Dużo ludzi z Twojej budy sie dostało do okręgówki
?
Leszno; niestety cała jedna ;p
to właśnie miałam na myśli, okręg 80%, finał 95%. wybaczcie zamieszanie.
Spoko loko luz i spontan Towarzyszu
Ja się dostałam;) Radom się kłania.^^
też sie dostałem :D
dowiedziałem sie wczoraj :D
do zobaczenia w Sosnowcu :*
gratulacje ;) powodzenia wszystkim na II etapie;)
okręg gdański ;-))
Czy ktoś z Was zamierza bądź czyta choćby jedną książkę o Niemczech na ten kolejny etap? Zostło mi bowiem zasugerowane, żebym jedną wybraną przeczytał z tych podanych na stronie olimpiady i jestem ciekaw jak do tego nastawieni są inni. Piszcie
- Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo
- Der Fremde Freund
- Tatsachen über Deutschland ( Societäts-Verlag)
no ja tez się zakwalifikowałam i jak na razie nie czytam nic tzn nie wiem czy mi się to po prostu opłaca bo ten drugi etpa jest dość trudny więc jak się nie dostanę do ustnego to tylko zmarnuje czas na czytanie tych głupich lektur
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 58
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego