po DSD II

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
glupi text dostalem bo jakis wywiad o inteligencji...ale na pytania odpowiedzialem i nie bylo az tak zle...
ludzei, nazwijcie po imieniu ten dsd egzamin, co to takiego i na jakim poziomie, prosze.
a jakie tematy mieli ludzie z twojej szkoły co zdawali dsd ?? I w jakiej miejscowości zdawałes??
Bitte... Kannst du etwas naheres uber Themas sagen? das ist wichtig fur Alle, oder?
Ben
3 - 6 stycznia 2006 r. Egzamin DSD II (część ustna) kto jest ze szzcecina?
juz mieliscie egzaminy... prosze was napiszcie cos o tematach tekstow do streszczania bo mnie nerwy zjedza!
benben
dorota a ty juz odpowiadalas na ustnym? co miałaś za tekst do streszczenia?
prosze odpowiedz..
ben
Czy ktos moze udzielic jakichkolwiek informacji co do tematow? Nawet sam tytuł duzo by mi pomogl :) Czy były jakies teksty zwiazane z technika?? Z gory dziekuje za jakiekolwiek info na tym forum lub ew. na moj mail [email]
ja mialam tekst o niepelnosprawnych.... wiem tez ze byl o jakichs biednych dzieciach z azji i afryki, ale co wiecej - nie wiem, ustny jest ok, nie jest tak latwo go nie zdac, gorzej wyglada sprawa z pisemnym, bo niewiedomo kto to sprawdza i w ogole podobno jest wazniejszy....
Dzieki za info :) w sumie i tak bardziej sie boje ustnego. Nie wiem jak ostro nauczyciele oceniają wypowied ustną ;-)
Pisemny nie był najgorszy :)
Mam nadzieje ze dowiem sie jeszcze jutro cos o tematach zeby moc sie nieco przygotowac.
Czesc

za pierwszym razem nie udalo Ci sie zdac DSD??

pozdrawiam
[email]
czy w necie są jakieś próbne egzaminy DSD II?
JAKIE MIęLISCIE TEMATY NA USTNY??? ja nie mam pojecia jaki wziąć i do tego po feriach mam oddać jakąś teczkę z materiałami... :-(
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna