Ustna z niemca

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 107
poprzednia |
Moja sorka z niemca mówiła że co roku te same zestawy daja na ustnej, jak myślicie czy to moze byc prawda????
Częściowo to prawda, ale nie do końca :) . Część materiałów może pozostać niezmieniona (czy to mniejsza czy większa część zależy jedynie od samej OKE, pod którą podlegasz). Zdarza się również, że OKE wymieniają się częścią swoich zestawów między sobą.
Ja sie zgadzam w 100% z twoją sorką są te same dla danego okręgu. Z jakiego województwa jesteś? Ja mam na kompie dla OKE Kraków.
czy mogłabys mi wysłać te zestawy??? moj e-mail [email] z góry dzieki pozdrawiam.....
ja tez bym prosila.
[email]
ja też bardzo proszę, też jestem z małopolskiego i na pewno wiele by to ułatwiło, z góry dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie, mój mail [email]
Czy mogłabyś mi także wysłać te zestawy;) z góryyy wieeelkie dzięki;)))
to moj mail [email]
Czy mogłabyś przesłać mi je na: [email]
nie chę jednak podawać swego adresu na forum.
Jeśli masz podstawową,to nie musisz mi wysyłać.
Jak macie ktos poziom rozszrzony to byłabym bardzo wdzieczna :) mój mail [email]
tylko podstawowy; ale szukaj na tym forum. Bo to forum to perełka przed matura ustna z niemca
dzięki :* :* :*
Moge Ciebie prosić o przesłanie mi tego co masz! Zgóry bardzo dziekuje! jeśli mozesz to prześlij mi to jeszcze dzisiaj, bo jutro mam mature z niemca ustną! Mój e-meil [email]
Mógłby mi tez ktos przyslac? Bylabym bardzo wdzieczna... Boje sie tej ustnej jak cholera :/ [email]
Też poproszę o poziom podstawowy: [email] I dzięki wielkie. ;)
jesli można prosić, to i do mnie [email]
Ja również poprosze :) na [email]
Słuchajcie ludziska! Czy ktokolwiek dostał te materiały od Aleksandry mailem, bo ja na razie nic nie dostałem, ale jeśli ktokolwiek coś takiego od niej dostał, to niech prześle na [email] , a ja wstawię to gdzieś na jakiś darmowy serwer (np. na rapidshare lub podobny lub po prostu podepnę pod publiczny katalog Dokumente&Tabellen na swoim koncie mailowym na gmail.com).

Droga Aleksandro, jeśli to czytasz, to prosimy Cię podziel się z nami. Odebrałem już 3 maile od różnych ludzi, którzy myślą, że to już od Ciebie dostałem (bo prosiłem o to kilka postów wcześniej).

Natomiast jest prawdą to, co ktoś już tu parę postów wcześniej napisał, że większość zestawów dla Małopolski i innych regionów (dla obu w sumie poziomów) już tu została całkiem nieźle opisana przez różnych ludzi, którzy to już zdawali rok i dwa lata temu (trzeba tylko pokopać w archiwalnych starszych postach).
no bo wysłałam Ci.... Zaczekajcie, zaraz wysle jeszcze raz.....
JUŻ DOSTAŁEM! DZIĘKUJEMY CI ALEKSANDRO!

MATERIAŁY DLA MAŁOPOLSKI MOŻNA POBRAĆ Z RAPIDSHARE:

http://rapidshare.com/files/29496014/malopolska_2005_2006.zip.html

Musicie ten powyższy link przekopiować do okienka adresowego przeglądarki internetowej i dać ENTER. Potem przewijacie do dołu strony i klikacie na FREE. Potem już tylko trzeba przepisać kod. Pliki są w archiwum ZIP (trzeba po pobraniu sobie rozpakować).

Zaraz wrzucę jeszcze na inny serwer i podam alternetywny adres.
ja juz wszystkim co podali e-mail wysłałam.... Tylko zróbcie cos z tą prosba która wam tam napisałam, prosze...
to sa zestawy dla Małopolskiego, Podkarpackiego i Lubelskiego... Ja jestem z Lublina...
Tu jest jeszcze raz to samo od Aleksandry dla ludzi, którzy nie lubią lub nie potrafią pobierać z rapidshare:

http://docs.google.com/Doc?id=dgw28x2b_5d56vhc

http://docs.google.com/Doc?id=dgw28x2b_9j7xn29

OLA, TWOJA PROŚBA BĘDZIE ZROBIONA NA NIEDZIELĘ RANO, OSOBIŚCIE SIĘ TYM ZAJMĘ I WYŚLĘ CI MAILEM. DZIĘKUJEMY ZA POMOC!
Wielkie dzięki:*
Jak myślicie na ile procent dadzą takie same zestawy? Wrazie czego jak ktos bedzie zdawal wczesniej i zestawy sie sprawdza niech pisze ja zdaje 15,to też powiem
Ja mialem maturke w zeszłym roku ale poszukuje zestawów dla
woj. KUJAWSKO-POMORSKIEGO !!!!!!
jeśli ktoś posiada z góry bardzo dziękuje ....... przesyłajcie na email [email] będe wdzięczny
Szukajcie, na tym forum znajdziecie cos dla każdego województwa...
Przed momentem dostałem od dobrej duszyczki wszystkie zestawy ustne z całej Polski, jakie sie pojawiły w tamtym roku. Jest tego razem 40 stron:

http://docs.google.com/Doc?id=dgw28x2b_10hngcrm
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 107
poprzednia |