Zestawy-->Ustna rozszerzona

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |
Wpsiujcie swoje zestawy z ustnej rozszerzonej. Ja mam 22 maja dopiero
Ja również byłabym wdzięczna za rozszerzenie, wszędzie pojawia się tylko postawa....
Ja zdaje 18maja - we wtorek...
18 to poniedziałek :) ja zdaje w poniedziałek to wam napisze :)
no tak 19 ale we wtorek na pewno;)
ja 21 ;)
kurde a ci co mieli 11 12 13 14? nie ma ich:(
chyba mało takich śmiałków było, skoro taka cisza ;P mimo wszystko tych, którzy mają to za sobą, prosimy o podzielenie się zestawami! ;)
witam , miałam juz ustną z niemca rozszerzonego. Materiał stymulujący był o behinderte Leute, 4 obrazki na na których ludzie siedzieli w wózkach inwalidzkich, w parku na spacerze, przy biórku (w pracy), przed schodami i w progu drzwi przeznaczonych dla ludzi na wózkach, piąty obrazek pokazywał goscia o kulach stojącego przed schodami, napis: Hilfe für Behinderte, pelecenia; jaka jest rola ludzi niepełnosprawnych w społeczeństwie i drugi chyba odnosił sie do problemów z jakimi tacy ludzie muszą sobie radzić, nie pamietam tego dobrze, gdyż miałam 9.maja a stres też swoje zdziałał,:)temat wybrałam o tym czy uważam że jest to zagrożenie zawierać przyjaxnie i miłośc przez internet, kto jest narażony, wyraź opinię n.t temat. Pierwszego niestety również nie pamiętam.
tez już miałam mature, wylosowałam nr 24. Był to stymulus o problemie palenia papierosów i o walce z tym nałogiem, a te dwa tematy to był jeden czy młodzież woli aktywnie spędzać wakacje, czy też woli iść do pracy, a ten drugi był o językach obcych.. Dosyć przystępny
i jak ci poszło? :) ile %? :)
75% to i tak dla mnie dość dobrze, jeśli z całą klasą uczyłam się na poziomie podstawowym
gratulacje :)) wg mnie bardzo dobrze, też bym tyle chciała :)))
czekam na inne zestawy :))
a miał już ktoś może ustną podstawową?
nie wiem, czy to Wam pomoże jeszcze, ale miałam dzisiaj i:
4 obrazki + wykres odnośnie palenia,
tematy: exotische Tiere in Zoos - ja oder nein ?
coś typowo polskie, co można polecić obcokrajowcom (coś takiego chyba, ale wybrałam ten pierwszy)
wynik = 100% (sorry, że się chwalę, ale się po prostu cieszę, choć i tak do niczego mi ustny niepotrzebny :) ) życzę powodzenia
hi hast du gg? willst du mit mir etwas auf deutsch schreiben????? so fur lernen und dabei spass... ich will auch fortschrittene abi machen
ja miałam obrazki o meblach, wystroju wnętrz,dwa były nowoczesne, dwa staromodne i jeden typowo dla kobiet, był też nagłówek, o tym ze mieszkanie świadczy o mieszkańcach, a temat to jeden o tatuażach, kolczykach, dlaczego młodzi ludzie się na to decydują, czy nie boją się, że będzie to miało zły wpływ na zdrowie, a drugi był o kredytach, o tym że ludzie biorą je by móc kupić różne rzecz, dlaczego je biorą (ale tego nie omawiałam) miałam 90%
ja już PO. stres opadł.
miałam zestaw 50. stymulus o metodach płacenia, musialam omowic ankiete i pytanie czemu placenie przez neta jest dobre :P potem tematy: omówic sytuacje niepelnosprawnych w Pl po wejsciu to UE i porownac ich sytuacje na rynku pracy w porownaniu z innymi krajami czlonkowskimi. i drugi coś o sportowcach i że są idolami mlodziezy nie wiem dokladnie:P
moj kolega mial zestaw 43 i mial stymulusa o srodkach transportu (tematow nie pamietam - stres:P) a kumpela zestaw 47 chyba i nie pamietam stymulusa ale temat miala o muzyce , ze jest miedzynarodowym jezykiem :D
i jak ci poszło?
a ktoś mógłby jeszcze napisac kto miał właśnie zestwa ok 40-50 ;)?
oraz Miley czy mogłabyś sie czogoś wiecej dowiedzieć co mieli znajomi?? bo ja mam już jutro!! =(
100% ;)
dowiem się jak kumpela tylko wbije na gg :) jeszcze dziś :)
dzieki dzieki ;)
ja się chowam przy waszych wynikach :(
chowasz? :) Kochana, chowają sie osoby ktore podstawe zdają na 50% (bez obrazy) hehe :) 75% too jest bardzo dobry wynik :)
hehe wasze wyniki to nic, ja jutro wytargam 30% haha, to bedzie chyba najnizszy rekord na naszym rozszerzeniu:P dam znać jak poszlo.
Ty tam Michał nie szerz pesymizmu tylko jutro sie 100 pochwal pięknie ładnie :))
oh oh oh ;) i jak macie jeszcze zestawy?;p
no ja niestety nie bo to głupie gg nie działa i nie mam kontaktu z ludźmi z klasy ;/
no gg nie działa. no mam jeszcze złą dla siebie wiadomość ale to tylko z nielicznymi moge się podzielić. jak gg zadziała to napisze ci miley:P
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 44
poprzednia |

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie