Zestawy-->Ustna rozszerzona

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
czekam z niecierpliwością :)
kurcze nooo zrobiliby coś z tym gg ;/ nawet nie potrafią serwera naprawić ;/ ;P
dzięki za pocieszenie :) mam nadzieje że z takim wynikiem mnie przyjmą gdzieś na germe jeśli oczywiście biora pod uwagę wyniki z ustnego
mitternacht a gdzie się wybierasz? ;)
no właśnie nie na wszystkich uczelniach ustne się liczą...
szczecin, poznan, bydgoszcz, koszalin, wałcz to tak mniej więcej :)
Witam ja już po. 70% jestem zadowolony:P . Miałem nr 13
3 obrazki : dziewczyny na boisku maja narade, w klasie dzieci z nauczycielami podnosza rece do gory, i tata i syn siedzi na skladanych krzeslach na boisku i fotografuje. Oraz haslo johana Wolfganga Goethe coś ze nie da sie zyc bez autorytetow . Tematy prezentacji to: 1. Ze dzieci graja w gry komputerowy, czy to jest niebezpieczne? 2. Duzo Polaków wyjezdza za granice. Czy to jest nałóg ? I jak to wygląda po wstapieniu Polski do UE.Wybrałem temat 2.Miałem 8 pytan do tematu a do stymulusa 2. Mam nadzieje ze się komuś to przyda. pozdrawiam
Michał gratulacje :)) hehe a ja wczoraj tak sobie marzyłam że będę mieć 13 :P i chyba przeszło na Ciebie, jak mi sie nie udało go wylosować ;P
a jutro pora na mnie heh :( ale może nie będzie źle :)
aaaaaaaaaa!!!!!!!!!! 20!!!!!!!!!!!!! miałam łatwy zestaw o relacjach w rodzinie, modelach rodziny, obowiazkach rodzicow i powodóow zaniedbywania obowiązków rodzicielskich. a prezentacja - zdrowy styl życia;) powodzenia tym, którzy mają to jeszcze przed sobą;)
a wszyscy co zdawali roz. wybierają się na germanistykę ?
nie wiem jak inni ale ja tak:P
ja tez
ja też na germanistyke :)
ja już po, pochwale się: 19pkt :D

mialam zestaw 4, kolaż ze zdjęciami rodziny, dotyczyło konfliktów rodzinnych, konfliktów pomiędzy dziecmi i rodzicami, a druga część dwa tematy - o wyjazdach młodych Polaków za granice i jaki to ma wpływ na PL, a drugi temat o nawykach żywieniowych:)
ja raczej lingwistyka stosowana...;)
czesc:)
ja tez juz po,
zestaw sympatyczny (nr 111), pytania mniej sympatyczne:///

1.zad dotyczylo zmiany w systemie szkolnictwa (obrazki: sala komputerowa, uczniowie w mundurkach, nauczyciel bijacy ucznia i Schulordnung)
2.zad
pierwszy temat: czy supermarkety zastapia Tante-Emma-Laden?
drugi temat (ktory wybralam) dotyczyl wygladu zew., czy wg mnie odgrywa on coraz wieksza role w zyciu itd.

85%;-),
powodzenia pozostalym!!!

moje kolezanki to mialy rozne tematy: o mieszkaniu w WG czy u rodzicow, katastrofy naturalne, zakupy, 2 razy sporty ekstremalne, ochrona srodowiska, komputeryzacja, zalety i wady pozdrozowania samolotem
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie