Matura podstawowa 2007

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
małopolska http://rapidshare.com/files/29496014/malopolska_2005_2006.zip.html
z tego korzystalem ale troche malo tego jest
Hej ja mam mature 23maja,jestem z kujawsko pomorskiego.wogole nie czuje sie na siłach zeby zdac.moze macie jakies rady,jak mam wykorzystac ten tydzien zeby jakos wyłuskac 6pktow.moze jakies 15zwrotow do wkucia i ze 100 słówek uczyni,ze jakos przebrne.nie wiem ile slowek da sie przyswoic w tak krotkim czasie?moze jest ktos kto byl w podobnej sytuacji co ja i udalo mu sie?prosze o pomoc bo zaczynam sie coraz bardziej bac.
hej mam mature ustną 21 maja. Ma ktoś mozę zestawy dla województwa mazowieckiego ?? Please pomóżcie mi. Z góry dziekuje za pomoc ;)
Hej,maturke mam 22 maja;-))) Potrezbuje ZESTAWÓW Z WOJEWÓDZTWA ŁODZKIEGO!!!!!Prosze odezwijcie sie,jesli macie.Moj adres to [email] Z gory dziekuje!czekam na odpowiedz!!!!!
Hej,maturke mam 22 maja;-))) Potrezbuje ZESTAWÓW Z WOJEWÓDZTWA ŁODZKIEGO!!!!!Prosze odezwijcie sie,jesli macie.Moj adres to [email] Z gory dziekuje!czekam na odpowiedz!!!!!
czesc ja tez z mazowieckiego.... odezwal sie ktos do ciebie......
blagam pomozcie...osoby ktore zdawaly juz z woj lodzkiego...napiszcie jakie byly zestawy..ja mam maturke21maja...ja tez pomoge
moj e-mail to [email]
cze.ja jestem z mazowieckiego.mam mature 24 maja.jeśli pamiętacie jakieś zestawy pytań to napiszcie na [email] sa trudne te zestawy?
jestem ze świętokrzyskiego czy ktoś może mi przysłać zestawy z poziomu podstawowego/
hej jak masz jakies zestawy to wyslij na ten adres [email] z gory dziekuje
aga prosze przeslij mi zestawy jak masz jakies [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia