zlot forumowiczów

Temat przeniesiony do archwium.
Drodzy forumowicze, co powiecie na propozycję wspólnego spotkania? Coś w rodzaju zlotu wszystkich chętnych.
to był w sumie mój pomysł, ale nie mogę zakładać nowych wpisów, więc się wyręczyłam kolegą :-)
Bardzo chętnie, Schwesterchen, ale nie mam jak... :-( a poza tym mam chyba najdalej do was wszystkich...
A dlaczego najdalej? Mieszkasz za oceanem? :>
nie za oceanem... ale z tego, co zauważyłam, to wszyscy tutaj mieszkają w większych miastach albo ich okolicach, głównie na południu Polski. Ja nie mieszkam ani w mieście ani na południu, wręcz przecownie: w malutkiej wioseczce nad jeziorkiem, w którąkolwiek stronę pojadę, przy każdej drodze jest las :-) dzisiaj jechałam na komarku na cmentarz kwiatki podlać i sarenka mi drogę przebiegła :-)
w przeciwieństwie do większośći:
1. Mieszkam w północnej części Polski.
2. Mieszkam na wsi.
3. Niewiele mądrych i przydatnych rzeczy napisałam na tym forum ;]
4. Jestem niepełnoletnia.

ciężka sprawa :-(
a gdzie konkretnie ja tez jestem z polnocy i jeszcze z tych stron tu nikogo nie spotkałam
Ja tutaj jestem już od jakiegoś czasu, czyli musiałaś tu mnie spotkać ;-) dużo razy mówiłam skąd jstem :-) Kaszuby ;-) Ty też? :D ;P
1. - Wir können dich ich Urlaub besuchen
2. - Du hast bestimmt gute Landluft
3. - Red doch nicht solcheinen Scheiß
4. na und :P ich auch
dich im*
pfff... QUATSCH :p
kwa kwa :)
Pozdrawian Irasiad'a
=D
Gdańsk pozdrawia
ooo :-)
ale jednak zgadza się to, że większość forumowiczów mieszka w większych miastach ;-)
może wiesz, gdzie jest Bytów... do Bytowa mam 20 km :P ale od września 5 dni w tygodniu będę spędzać w Słupsku :-(
hä? :|
pewnie ze wiem :)
:D chociaż ktoś wie :P :D bywasz tam czasami? :-)
nie nigdy nie byłam a wiem gdzie to jest bo to przeciez calkiem niedaleko jakies 100km tylko...... ?
no może 140...? :-) ale zameczek fajny hihi
lachen, masz może jakieś imię? :D
nie tak mnie rodzice nazwali:) no pewnie ze mam jak chcesz to napisz do mnie na [gg] ale zaraz juz spadam nie mam czasu do jutra
a co myślą o tym inni?????????

ja póki co jadę jutro na zlot...czarownic :P
założenie jest takie, żeby wszyscy się przebrali za czarownice itp., ale ja się nawet przebierać nie muszę, żeby pasować do reszty towarzystwa :P :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka