Kilka zdan o kawiarniach do sprawdzenia:)

Temat przeniesiony do archwium.
In Jasło ist einige Cafés z.B: ,…….. Die Cafés sind offen von 9 Uhr in 22 Uhr.
mam napisac kilka zdan op kawiarniach w moim miescie napisalem cos takiego czy ktos mógłby mi to sprawdzic:)
bardzo prosze:)

Ich denke dass die Cafés sind gut. Cafés sind klein und schön. Das Klimat dort ist freundlich. Die Arbeiterer konnen das gute Tee und Kaffe machen. Die Kuchen sind sehr gut, weil süß ist. Das Essen ist sehr gut. In den Cafés die Eis sind hochmütig. Sind viel Geschmäcke in die Wahl.

W jasle jest kikla kawiarni np. …….. Kawiarnie są otwarte od 9 do 22. Ja mysle ze kawiarnie są dobre. Kawiarnie są male i piekne. Klimat jest tam przyjacielski. Pracownicy parza dobra herbate i kawe. Ciasta są bardzo dobre, ponioewaz są słodkie. Jedzenie jest bardzo dobre. W kawiarniach Lody są pyszne. Jest duzo smaków do wyboru. Ich sehr mag In den Cafés gehen.
Zedytowana wersja
:)
In Jasło ist einige Cafés z.B: ,…….. Die Cafés sind offen von 9 Uhr in 22 Uhr. Ich denke dass die Cafés sind gut. Cafés sind klein und schön. Das Klimat dort ist freundlich. Die Arbeiterer konnen das gute Tee und Kaffe machen. Die Kuchen sind sehr gut, weil süß ist. Das Essen ist sehr gut. In den Cafés die Eis sind hochmütig. Sind viel Geschmäcke in die Wahl.Ich sehr mag In den Cafés gehen.

W jasle jest kikla kawiarni np. …….. Kawiarnie są otwarte od 9 do 22. Ja mysle ze kawiarnie są dobre. Kawiarnie są male i piekne. Klimat jest tam przyjacielski. Pracownicy parza dobra herbate i kawe. Ciasta są bardzo dobre, ponioewaz są słodkie. Jedzenie jest bardzo dobre. W kawiarniach Lody są pyszne. Jest duzo smaków do wyboru. Ich sehr mag In den Cafés gehen.bardzo lubie chodzic do kawiarni.
nie poprawiac bo okazalo sie ze zadanie ma wygladac inaczej jak napisze prawidlowo to dam do sprawdzenia sorrki.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego