O wakacjach

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć mam zadanko o wakacjach sprawdźcie w miarę sprawnie, to co w nawiasie to co chciałem napisać.
1. Ich verbringe die Sommerferien immer identisch. (wakacje spędziam co roku tak samo)
2. Ich proberien nichts denke um Schule. (Próbuje nie myśleć o szkole)
3. Ich spiele Füßball mit meine freund und helfe meine eltern zu Haus.(gram z kolegami w piłkę nożną i pomagam rodzicą w domu)
4. Ich lese bücher und surfe internet. (czytam książki i serfuje po internecie)
5. Ich fahre nach Kraków. Er ist meine leiblings Stad in Polen. (Jeżdże do Krakowa. To moje ulubione miasto w Polsce)
6. Ich und meine cousin fahren nach Zakopane. Wir Klettern an Gubałówka sechr gern. (Razem z kuzynem jeżdże do żakopanego,chętnie wchodzimy na Gubałówke.)
7. Meine Eltern fahren am Meer. Ich und meine schwester betreuen über woche. (Rodzice jadą nad może. Ja i moja siostra opiekujemy się domem przez tydzień)
8. Leider kamila arbeits aslo Ich müsse auskomme allein. (Niestety Kamila pracuje więc ja musze zajmowac się wszystkim)
9. Ich leibe ganz allein zu Hause. Ich lerne haflung. (Lubie być sam w domu, ucze się odpowiedzialności)
10. Eltern telefonieren herbei täglisch. Sie sorgen über mich und Kamila. (Rodzice dzwonią do mnie co dziennie, bardzo sie o nas martwią)
I gdybyście mogli przetłumaczyć mi jeszcze jedno zdanie bo nie wiem jak sie za nie zabrać.
11. W wakacje miejscami się nudzę więc czekam z niecierpliwością do września, ale gdy rok szkolny rozpocznie się to nie mogę się doczekać kiedy się skończy.

Z góry dzięki