Prosze Cie bardzo o poprawienie bledow, jestem kiepska z niemca a na jutro musze umiec to na pamiec, a bez sensu jest uczyc sie tekstu z bledami, jaklbys mogl to poprawic bylaby,m wdzieczna bardzo :)
Meine wahre Freundin ist Patrycja. Sie ist meine alt und Lyzeum in Stargard gegeangen. wir kennen lernen 4 vor Jahre, wenn umziehen in Dorf. Wir haben zusammen in Gymnasium, wo sitzhaltung zusammen (w ławce). Sie ist mittlere Brünette um blue Auge. Sie ist kollegial, tolerant, hilfreich, loyal, empfinolsamkeit und immer kann ich zählen auf sich. Zusammen verbringen Freitzeit, wir haben ins Kino, in Konzert und einkaufen gegangen. Trotz dass jetz wir haben unterschiedlich Schule gegangen, hilfen einmal in unterricht. Unser gemeinsam hobby ist singen und tanzen. Wie in jeder Freundin passieren uins streiten, democh können nicht auf sich ärgern, allzu lang. Sie ist mein währer Freundin und Glaube, dass unsere Freundin wird dauer lang.
mialo to brzmiec tak:
Moja najlepszą przyjaciółką jest Patrycja. Jest w moim wieku i chodzi do Liceum w Stargardzie. Poznałyśmy się 4 lata temu, kiedy przeprowadziłam się na wieś. Chodziłyśmy razem do gimnazjum, gdzie siedziałyśmy razem w ławce. Jest ona średniego wzrostu brunetką o niebieskich oczach. Jest koleżeńska, pomocna, lojalna, uczciwa i zawsze mogę na nią liczyć. Razem spędzamy wolny czas, chodzimy razem na dyskoteki, do kina, na koncerty i zakupy. Rozumiemy się bez słów i wiemy o sobie wszystko. Mimo, że teraz chodzimy do różnych szkół pomagamy sobie w lekcjach. Naszym wspólnych hobby jest śpiewanie i taniec. Jak w każdej przyjaźni zdarzają nam kłótnie, jednak nie potrafimy się na siebie gniewać zbyt długo. Jest ona moja najlepszą przyjaciółką i wierze, że nasza przyjaźń będzie trwać długo.