Zdania- moda, styl, wygląd

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65
bzdura
naucz sie po niemiecku a potem pomagaj innym
jak moze sie obnizac cos czego nie masz
ten twoj maz jest chyba z pochodzenia polakiem!
albo jestes za krotko w niemczech, albo uczysz sie w domu i nie masz kontaktu z ludzmi/z niemcami, ktorzy by cie korgowali. a szkoda!
najlepiej zobacz w slowniku, jak jakis masz, i pozniej mozesz cos napisac, ze tak a nie innaczej, krotko mowiac konkrety sa tutaj wazne! pisanie, ze niemiec tego nie powie, jest malo wiarygodne, przynajmniej dla mnie!
poza tym niemcy robia tez bledy, tak samo jak niektorzy polacy nie umia pisac czy sie wyslowic.
Podziwiam, ze z takiego durnego posta mozna zrobic taka wielka bzdure. Dziekuje wam za aktywne wsparcie! Proponuje otwarcie posta na wewnetrzne spory. Autor tego posta i tak nic nie rozumie, co my tu gadamy, a ponadto z jezykiem niemieckim nie ma to ansolutnie nic wspolnego.Moznaby sie wtedy wyrzagc z akzdje strony, co? Najciekawszy post w forum! Supersache! Granatenmäßig! Jedynie wycieczki osobiste. Co wy na to? Ja NIE MAM ZAMIARU TEGO POSTA OTWIERAC.
pisalam rodowitym rodowitym
naucz sie sam poprawnie a potem korryguj innych
Es tut mir für dich Leid, hast du gerade einen erwischt, der kein Deutsch kann.
Oder wahrscheinlich hat er Angst, dir zu sagen, dass dein Deutsch miss ist. Aber das ist nichts Ungewöhnliches, die Frauen haben ja zu Hause die Hosen an.
Noch was, in welchem Wörterbuch hast du "hohgewachsen" gefunden. Ich kann es bei bestem Willen nicht finden. Danke!
I dobrze ; ]
a ty czego? Zabladzila, czy co?
Nie, ale ty chyba tak.
bist du auch in der Klasse von seimeilin?
Nein
KONIEC TEMATU.!
To sie jedynie tobie tak wydaje...
Nie rozumiem tej kłótni ; /
Natalko nikt tej klotni nie rozumie nawet my sami ale to tak w zyciu bywa
ein großes Mädchen
Martin ist ein gut aussehender, attraktiver,modebewusster Mann
Zdanie 6 Für die Diskothek ziehe mein rosanes Kleid mit einer grüner Schleife an
to wcale nie klotnia. Nikt tu sie na nikogo nie obraza. To jest mocowanie sie z jezykiem nie-mieckim i nic wiecej. Natalka jest tutaj niewinna, ot, jej posta napadli fachowcy.
grünen Schleife
zdanie 5 jest do niczego Für die Schule ziehe eine schwarze,elegante Hose,eine Bluse von meiner Schwester und bequeme Schuhe an
sorry n nicht r w grünen
Natalko teraz mozesz juz spokojnie te zdania napisac
A, moze przez przypadek zauwazylas, ze to zadanie juz jest dawno rozwiazane i robisz tylko Verschlimmbesserungen? To juz zabity trup!
te zdania byly do niczego
Potrzebowalas 5 dni na to stwierdzenie, babo?
Już dawno to stwierdziłam, i nie mów do mnie `babo`! ; (
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka