Proszę o sprawdzenie! Pilne!

Temat przeniesiony do archwium.
NA dole jest wersja po polsku. Prosze być wyrozumiałym:)
Guten Tag!
Ich möchte gerne wissen ob Sie organisieren Deutsch sprachkurse für Auslander? Wenn dem so ist wann? Wie viel kostet es? Und wo kann ich registrieren?
Vielen Dank in Voraus fur Ihre Antwort.
Herzliche Grusse xxx

Dzień dobry!
Chciałbym się dowiedzieć czy organizują Państwo kursy z językaniemieckiego dla obcokrajowców. Jeżeli tak to kiedy? Ile to kosztuje? Oraz gdzie można sie zapisać/zarejestrować/zameldować?
Z góry dziękuje za odpowiedz.
Z poważaniem/Pzodrawiam.
=Natysia Prosze być wyrozumiałym:)Dlaczego?
Guten Tag!
Ich möchte gerne wissen ob Sie organisieren Deutsch sprachkurse für Auslander? (Komma fehlt und Satzbau)
https://niemiecki.ang.pl/gramatyka/budowa_zdania/zdanie_podmiotowe
Wenn dem so ist wann?(Komma fehlt) Wie viel kostet es? Was ist "es"?
Und wo kann ich registrieren? Was registrieren?
Vielen Dank in Voraus fur Ihre Antwort.
Gdzie jest "z poważaniem"?
Herzliche Grusse xxx
wersja polska ma literówki
Tamod- nie ważne że poslka wersja ma literówki to nie o nią chodzi.
irkamozna- poprawisz całego maila? proszę, bo jak widać musze sie zapisać na taki kurs by nie robić błędów:) A co do 'z poważaniem' jest łamana na pozdrawiam. cokolwiek.
Irka a dlaczego wyrozumiałym że nie ucze się niemieckiego więc robie błedy, moj język ogranicza sie do GUTEN TAG! dlatego prosze o sprawdzenie i pomoc. Gdyby było inaczej nie psiałbym na forum. Takie logiczne;) nie mam 13 lat i nie uczę się niemieckiego w podstawówce.
Dlatego ci też dokładnie opisłam, co masz robć i nie skacz mi tu, wie ein Furz in der Laterne!
Logiczne? Jeszcze ci żenidło nie uroslo, a już się rzucasz? Pani od Niemca też wstawiasz takie teksty?
Takich jak Ty trolli to tu pełno.
Jeszcze jeden doszedł, który nosi imię Natysia.
Pomogłam ci, a ty pyskujesz, zamiast odrobić zadania domowe. Przepraszam, że ci pomogłam. Możesz mi to jeszcze raz wybaczyć? Ja nie jestem pamiętliwa, ale nie zapominam niczego.
Cytat: irkamozna
Dlatego ci też dokładnie opisłam, co masz robć i nie skacz mi tu, wie ein Furz in der Laterne!
Logiczne? Jeszcze ci żenidło nie uroslo, a już się rzucasz? Pani od Niemca też wstawiasz takie teksty?

Kozak w necie w rzeczywistości szara myszka w kącie.
Prosiłam o pomoc, bo kompletnie ni emówie po niemiecku. Ale jeżeli tego nie rozumiesz...
Ach to IRKAMOZNA to jest sliczne imie? och przepraszam szanowna dorosla kobiete.
mozesz isc odrabiac zadanie domowe zamiast po necie szperac.
Natysia? Niniejszym masz przesrane u mnie.
:) Ciesze sie ze zostaniemy przyjaciolkami:)
Nastysia co ma pysia, niedobra dziewuszka,
niemca nie jarzy, i z każdym szuka zwady
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego