Opis osoby i ubrania!

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
dobrze, nie potrzebuje twoich cennych rad.
madz-cioto, gdybyś była rozsądna, to zauważyłabyś, że twój "oryginał" był lepszy od poprawki "netfreaka". Ale, co ja mam się tu wysilać, skoro ty i tak wiesz zawsze lepiej? Przecież blokujesz wszystko i gadasz o mnie, a nie o twoim zadaniu. Nie bierz moich cennych rad, one ci nie są wcale potrzebne. Bierz te twoje zasmarkane netfreaki. Może ci to lepiej zrobi.
okej. już?
nie twoja sprawa czy wezmę netfreaki czy nie. co cie to obchodzi? zajmij się innymi rzeczami, bo temat już zamknięty.
madz... tue mal halblang.
Ja tego nie potrzebuję. Tobie potrzebna pomoc. Lubisz "niedźwiedzie przysługi"?
IDŹ STĄD WRESZCIE.
Nie pokrzykuj tutaj, leniuchu. Zastanów się. Opamiętaj się. Apeluję do ciebie. Ty jeszcze nic nie umiesz, a mordę rozdziawiasz, jakbyś wiedziała, jaka jest składnia prostego zdania niemieckiego. Bądź rzeczowa.
Mądrze nazywa się to: bądź merytoryczna (pochodzi od: ad rem)
btw. Jak myślisz? Czemu ten netfreak tak nagle zamilkł?
Bo pierduł ci nawypisywał.
edytowany przez irkamozna: 12 mar 2012
fajnie.
posłuchaj teraz mnie. wbiłam tu zeby prosic o pomoc, myślałam że jest milsza atmosfera ale ludzie wredni i za grosz uprzejmości. może nie wszyscy. ale ... bez komentarza. oodstraszacie od tej strony ludzi swoim zachowaniem nie chcesz pomagac to nie pomagaj a nie sie udzielasz. i teraz juz naprawdę nie zalezy mi na tym wypracowaniu, co z niego dostane nie obchodzi mnie na ile znam jezyk niemiecki, zalezy mi na tym zebys sie tu nie udzialała.
jesli zrozumiałaś przekaz. miło.
napisze swoja wersje i nie ważne co z niej dostane...
Ps. znam budowe zdania z weil. każdy człowiek się myli i jest to rzeczą ludza ale jak widze tb nie znaną.
Michael Jackson mówił zwykle do publiki: I love you all!...i zdechł...
Kminisz?
Nie zabierzesz się za naukę, to nie masz szans tutaj.
My nie odrabiamy tutaj lekcji. Nie kminisz?
kategoria: Nauka / grupa: Pomoc językowa - Sprawdzenie
Wysil się. Napisz twoją wersję. Przecież tobie wszystko jedno, jaką ocenę za to dostaniesz. Tobie chodzi o pyskowanie w moim kierunku. A, to jest twój błąd od samego początku. Ty musisz się na forum "wyrzygać". Wyrzyguj się. Ja ci już dostatecznie dużo nawyjaśniałam, o co biega. Jak tego nie kapujesz, to zmień język. Ruski jest też dobry. %==0
so sind Pole, frech ,unverschämt,arrogant
widzę że nie umiesz znieść krytyki na swój temat. ;p
ale to twój problem.
widze, ze zawsze musisz wtrącić swoej dwa słowa. więc ok. jeśli ty nie chcesz stąd iść to ja ide. nara. powodzenia w zdobywaniu przyjaciół. :)
Es gibt Nordpole und Südpole. Oh, netfreak, du bist seltsame Schpizze.
Teraz całkiem na poważnie. Widzisz, że dziewczyna dodała rozwiązanie, nie musi być takim geniuszem , jak Ty w języku niemeickim, więc czego Ty tak "pokrzykujesz"? ona chciała tylko pomocy, jak widać jej nie uzyskała, bo jak zawsze zacząłeś się wymądrzać i bawić w nauczyciela. Po co w ogóle jesteś na tym forum, żeby obrażać ludzi, czy komuś naprawdę pomóc??
Nie widzisz, że to małolaty i po godzinie 21 nie ma nikogo przy compie? Potem pojawiają się około 7 rano przed wyjściem do szkoły i znowu cisza do godzin popołudniowych.
A, gdzie to nasz Lufelek, ten nocny Marek?
Cytat: Browarek12
Nie widzisz, że to małolaty i po godzinie 21 nie ma nikogo przy compie? Potem pojawiają się około 7 rano przed wyjściem do szkoły i znowu cisza do godzin popołudniowych.

A nie przyszło ci smarku jeden z drugim, ze niektórzy to pracować muszą?
Frohes Schaffen Genossen!!

napiałam wersje netfreak'a i dostałam 4.
wiec chyba nie napisał mi tam głupot. :)
Tylko 4? Netfreak! Bei dieser einfachen Aufgabe? Schäm dich!
edytowany przez irkamozna: 16 mar 2012
mnie 4 w zupełności wystarczy.
Ja to absolutnie rozumiem, bo dla ciebie to black magic.
dokładnie tak.
Cytat: madz16
napiałam wersje netfreak'a i dostałam 4.
wiec chyba nie napisał mi tam głupot. :)

to twoja nauczycielka nie ma pojecia o niemieckim narobil tam tyle podstawowych bledow ze postwilabym 2 za taka prace zmien nauczycielke to moze jeszcze sie czegos nauczysz
mieszkała bodajże 4 lata w Niemczech, więc wydaje mi się, że jednak ma pojęcie. ;p
z resztą coś tam pokreśliła, ale ocena to ocena.
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie