Witam proszę o sprawdzenie ! pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć chciałbym was prosić o sprawdzenie mojej pracy na temat Zagłębia Ruhry.

Ruhrgebiet wird im westen von Deutschland. Das Ruhrgebiet ist einer Großten in Europa. Das Ruhrgebiet wird von mehreren großten Städten zusammen. Im Ruhrgebiet sind das welweit großte Vorkommen an kohl. Im Ruhrgebiet ist jetzt nur noch fünf aktive Bergwerke. Dieses Gebiet hat viele attraktive Orte. Der Fußallsport hat im Ruhrgebiet eine wichtige soziale und integrative Funktion. Die beiden großten Vereine sind Borussia Dortmund und der Schalke. Das zusammentreffen dieser beiden Mannschaften in der liga, wird als ein Ereignis der Saison.

jest to mniej wiecej taki opis Zagłebia Ruhry... proszę o pomoc.
Cytat: Johnsonek
Im Ruhrgebiet sind das welweit großte Vorkommen an kohl. ...
jest to mniej wiecej taki opis Zagłebia Ruhry... proszę o pomoc.
Wiesz, co to Kohl?
Kapusta!
ajj sory oczywiście Kohle a nie Kohl. A jak reszta?jest w miare:)?
do bani. Ty nie rozumiesz, co piszesz:

Ruhrgebiet wird im westen von Deutschland. Das Ruhrgebiet ist einer Großten in Europa. Das Ruhrgebiet wird von mehreren großten Städten zusammen. Im Ruhrgebiet sind das welweit großte Vorkommen an kohl. Im Ruhrgebiet ist jetzt nur noch fünf aktive Bergwerke. Dieses Gebiet hat viele attraktive Orte. Der Fußallsport hat im Ruhrgebiet eine wichtige soziale und integrative Funktion. Die beiden großten Vereine sind Borussia Dortmund und der Schalke. Das zusammentreffen dieser beiden Mannschaften in der liga, wird als ein Ereignis der Saison.
a mogę prosić o jakąś poprawkę tego? potrzebuje tego na jutro męczę się z tym dobre kilka godzin :/
Icek spytał kiedyś rabina. Rabi, co to jest 100 lat?
Rabin:
- 100 lat, to jest kilka godzin w porównaniu z wiecznością.
Icek na to:
Rabi, no, to, pożycz mi 100 Euro na kilka godzin...
http://de.wikipedia.org/wiki/Ruhrgebiet
robiłem mniej więcej na podstawie tego własnie mi nie chodzi że to ma być jakies wypracowanie na temat Zagłębia Ruhry ale mam po prostu powiedzieć ustnie kilka zdań o tym miejscu.
No, to powiedz kilka zdań ustnie o tym miejscu.
dobrze ale tak jak napisalem wyzej moze mniej wiecej byc ?
?????? proszę o odpowiedź
Cytat: Johnsonek
dobrze ale tak jak napisalem wyzej moze mniej wiecej byc ?
Oto upraszana odpowiedź. Nie może być.
To zatłuszczone przeze mnie ----- jest totalnie nie do przyjęcia.
Chociaż...jak znam polskich nauczycieli....to możesz dostać za to nawet 5+...Polscy nauczyciele dają dobre oceny już za samą "ochotę na odpowiedź". Reszta jest nieważna.
to mogę prosić o poprawę tego czy nie? chodzi mi o zaliczenie przedmiotu...:/
Zaliczenie przedmiotu, to twoja sprawa. Prosić możesz.
Nie odrabiam lekcji za nikogo. Nawet za Tamoda nie odrabiam! On za mnie też nie odrabia.
Rusz dupeczkę, to masz szanse. Na samym jęczeniu, żebraniu i pyskowaniu nie pojedziesz za daleko. Oblałeś. Po prostu - oblałeś. Musisz się z tym pogodzić....
....albo, ruszyć dupkę...i, to własną. Mojej nie ruszaj!
widzę, że ktoś tu czegoś nie rozumie... jeżeli napisałem sam prace i według mnie jest dobrze a ty mi piszesz że jest źle to popraw a nie tylko piszesz że tu i tu ci coś nie pasuje.. a najlepiej jak masz łachę pomóc to sie nie udzielaj bo nie od tego jest forum
TY czegoś nie rozumiesz!
Jeśli wg ciebie jest dobrze, to czego się trzaskasz? Weź to i daj sobie siana.
Podałam ci błędne miejsca.
Ty jesteś innego zdania.
Z upartym osłem nie będę się sprzeczała. Masz rację. Lache mehr als andere! (LMAA)
btw. szkoda twojego czasu na czytanie o mnie....
edytowany przez irkamozna: 17 cze 2012
zajebiście "Podałam ci błędne miejsca"dużo mi to dało !chyba logiczne że nie poprawie tego sam.... i kto jest tu uparty jak osioł może się najpierw zastanów.
Wszystko wyjaśnione.
Pozdrawiam. Logiczne?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego