LIST

Temat przeniesiony do archwium.
Liber Rolf
Vielen Dank Für Deinen Brief und Fotos von Deiner Familie. Hante schreibe ich Dir über Familie. Wir kommen aus Mielec. Das ist eine Stadt im Süden, etwa 160 km östlich von kraków. Mein Vater ist Informaatiker und arbeitet bei Simens in Deutschland, deshalb besuche ich hier einen Deutschkurs. Meine Mutter ist Krankenschwester von Beruf, aber sie arbeitet zur Zeit nicht. Ich habe einen kleinen Bruder, Michał. Er ist erst zwei Jahre alt und sehr lieb. Meine
CZeść. Mam prośbę czy mógł by ktoś przetłumaczyć ten tekst powyżej? Z góry dziękuje. :)
kochany rolfie,
bardzo ci dziękuje za list i zdjęcia twojej rodziny. (Zamiast hante ma być heute). dzisiaj napisze ci o rodzinie. pochodzimy z mielca. to jest małe miasto na południu, około 160 km na wschód od krakowa. mój tata jest informatykiem i pracuje w siemensie w niemczech, dlatego uczeszczam tutaj w kursie niemieckiego. moja mama z zawodu jest pielęgniarką, ale obecnie nie pracuje. mam małego brata, michała. ma dopiero dwa lata i jest bardzo kochany. moja/e

... znajomy tekst ... czyzby z alles klar? ... bo tylko z takich książek korzystam...

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa